UCL & UEL: Pariezi 150 lei, primesti 50 lei BONUS!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

E o săptămână plină de fotbal de supercalitate, care merită sărbătorită din plin. Pariază la Fortuna pe meciuri din Liga Campionilor și Europa League și câștigă 50 de lei bonus pentru weekend!

Ce trebuie sa faci?

Joacă exclusiv pe meciuri din UCL și UEL, pe o cotă minimă de 1.40 și miză de minimum 25 de lei. Pentru a primi bonusul de 50 de lei, trebuie să pariezi minimum 150 de lei (însumat din mai multe bilete sau pe un singur bilet) pe meciurile de fotbal din Liga Campionilor sau Europa League.

Pariaza AICI!

Sunt valabile atât biletele prematch, cât și LIVE, iar bonusul va fi acordat tuturor jucătorilor eligibili.

Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu