Ghiceste scorul in 4 meciuri meciuri de Liga Campionilor si poti castiga 250 000 ron » Vezi rezultatele indicate de Sabin Pirvan!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Optimile Ligii Campionilor se reiau in aceasta saptamana, in care vom afla numele primelor 4 echipe calificate  in sferturile de finala. Intrecerea devine si mai incitanta pentru pariori. Ai la dispozitie predictorul U-Goal, lansat de Unibet si dotat cu premii de 250 000 ron. Participarea este GRATUITA! 
Atentie: 100 000 RON sunt GARANTATI pentru jucatorul care aduna cele mai multe puncte, daca nu se castiga jackpot-ul! 

Iata principalele informatii de retinut inainte de a-ti crea predictiile pentru etapa din aceasta saptamana: 

Urmareste live desfasurarea meciurilor din Liga Campionilor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum sa joci

Inaintea de a incepe, trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet, sau sa te loghezi cu detaliile unui cont deja existent. CLICK AICI!

  • In fiecare etapa a concursului, trebuie sa prezici reultatul a patru meciuri din Liga Campionilor. Trebuie sa prezici scorul final (doar dupa timpul regulamentar). Atunci cand prezici golurile/scorul, prezici automat si rezultatul meciului.
  • Castigatorul va fi jucatorul ce prezice corect toate cele patru rezultate, castigand o parte din 250 000 RON. Daca nu exista niciun castigator, jucatorul care aduna cele mai multe puncte, castiga 100 000 de lei! 
  • Prezi scorul corect prin completarea casutelor cu numarul de goluri inscrise de fiecare echipa. Confirmarea ca selectia ta a fost salvata va aparea bifata cu verde.
  • Pentru a modifica predictia, tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butoanele +/- si sa introduci noul tau raspuns.

Cum se puncteaza:
  • Scor final corect: 30 de puncte
  • Rezultat (1X2) corect: 10

De aceea, numarul maxim de puncte ce pot fi obtinute pe meci este de 40.

Scorurile jucate de Sabin Pirvan:

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu