Asigura-ti pariul pe NBA cu oferta de azi de la Unibet!

unibet
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Anul acesta, Unibet a ridicat stacheta cu cea mai mare promotie Advent de pana acum in valoare de 850.000 RON, care include pariuri gratuite si cote speciale pentru o serie de evenimente sportive.


Sezonul de NBA se încinge şi Unibet are o ofertă Advent care vă va ajute să vă bucurați de acțiune chiar dacă pariul dvs. nu este câştigător. Plasaţi un pariu live pe orice meci din NBA şi, dacă pierdeţi, vă vor rambursa până la 30 RON. În plus, puteţi viziona toată acţiunea cu Unibet TV.

Cum funcţionează
  • Acceptaţi oferta din „ofertele mele de bonus” din secţiunea dedicată contului.
  • Plasaţi un pariu live pe NBA.
  • Vă vor fi rambursati până la 30 RON din valoarea pariului dacă pierdeţi.
  • Pariul fără riscuri va fi disponibil între orele 19:00 şi 07:00 CET.

Unibet ofera un număr mare de pariuri live pentru fiecare meci din NBA, inclusiv noua caracteristică de pariere, în care puteţi paria coş cu coş.

Succes şi reveniţi şi mâine pentru altă promoţie minunată.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

Lasa un comentariu