Ofertă Specială Unibet Cazino: Bonus de 100% până la 1.000 RON + 333 Rotiri Gratuite la EGT!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Unibet Cazino a pregatit o promotie de vis pentru jucatori! Înscrie-te si bucura-te de Bonus 100% până la 1.000 RON + 333 runde gratuite la 20 Super Hot.

Cum incasezi Bonusul?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet Cazino. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

  1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special!
  2. Bucură-te de 100 % bonus de bun venit pentru cazino, în funcție de prima ta depunere + 333 runde gratuite la 20 Super Hot!

Exemplu: Depune 1000 RON și Unibet Cazino îți va dubla depunerea cu bani bonus. Dacă depui 100 RON o să primești încă 100 RON ca și bani bonus de la Unibet.

  • Pentru a retrage câștigurile trebuie să rulați astfel: Cazinoul Live, Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35. Pariuri sportive ruleaza bonusul X 99.
  • Bonusul va expira după 30 de zile.
  • Nu poti avea 2 bonusuri active in acelasi timp. Astfel, bonusul la depunere trebuie rulat mai intai, dupa care se vor primi rotirile gratuite. Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON
  • ­Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu