Profită de BONUSUL de bun venit Unibet: 300 RON Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Unibet! Profitul din pariuri se face acum mai simplu, mai inteligent si absolut gratuit! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, 300 RON Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite!

Cum incasezi Pariul fără Risc de 100% până la 300 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul de la Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere de minim 25 de lei in contul tau Unibet

3. Plasează primul pariu cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.

  • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
  • Dacă pariul este pierzător, Unibet îți oferă 100% miza înapoi până la maxim 300 RON ca și bani bonus.

Bonusul trebuie rulat în maxim 30 de zile: de 3 ori la cote de minim 1.40 la pariuri sportive, de 35 de ori la cazino, sloturi și jocuri

PARIAZĂ ACUM

Cum incasezi Bonusul 150 Rotiri Gratuite la EGT?

Rotirile sunt creditate în tranșe pe parcursul a trei zile lucrătoare consecutive, respectiv:

  • Vei primi 150 de runde gratuite la jocul Burning Hot, în browser, pe mobil după prima depunere făcută la Unibet indiferent de bonusul ales, în următoarea zi lucrătoare, până la 23:59.
  • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON.
  • Pentru a retrage câștigurile de la rundele gratuite, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori la casino, de 8 ori la pariurile sportive sau de 8 ori la bingo.
  • Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a rula câștigurile de la rundele gratuite.

PARIAZĂ ACUM

Unibet

  • Bonusul este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute.
  • Nu poți avea 2 bonusuri active în același timp. Astfel, bonusul la depunere trebuie rulat mai întâi, după care se vor primi rotirile gratuite.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu