United – Liverpool: Investitiile pe derby-ul rundei din Premier Legue se fac la cote marite. Pariaza pe echipa favorita si beneficiaza de cote de 100.00 si 50.00!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Duminica, incepand cu ora 18:30, se va disputa partida Manchester United – Liverpool, din cadrul rundei cu numarul 9 din Premier League.


Cum pot beneficia de cote marite pentru Manchester United – Liverpool?

Acum, Betfair iti ofera oportunitatea de a marita pe cote de 100.00 pentru victoria gazdelor si 50.00 pentru cea a oaspetilor. Totul este extrem de simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Inregistreaza-te pe site folosind codul ZFBNMT;
2. Pariaza! Primesti cota marita de 50.00 pentru Liverpool si 100.00 pentru Manchester United!;
3. Castiga!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu