Valabil doar AZI! Pune mana ACUM pe 40 rotiri gratuite la 20 Super Hot!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Super Hot afară, Super Hot și în Vegas! Deschide jocul 20 Super Hot astăzi la Betano pentru că ai deja în cont 40 de Rotiri Gratuite, disponibile până la ora 23:59! Toate câștigurile intră direct în soldul cash, fără condiții de rulaj!

Pasii necesari pentru a primi rotirile gratuite sunt foarte simpli:

Logheaza-te pe contul tau Betano. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

-Oferta nu are condiții de participare, 40 de Rotiri Gratuite la slotul video 20 Super Hot fiind deja în contul de utilizator
-Oferta poate fi folosită o singură dată de către fiecare client
-Oferta este valabilă doar în data de 10 iulie 2020
-Rotirile Gratuite pot fi folosite doar la jocul “20 Super Hot
-Perioada de 24 ore începe la 00:00 și se încheie la 23:59 în aceeași zi
-Câștigurile rezultate în urma Rotirilor Gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate în cont ca bani cash

Deschide cont la Betano si pune mana pe rotirile gratuite!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu