Valabil până diseară: Ai 25 RON bani bonus gratuiți în Calendarul Festiv 2020!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul festiv Unibet vine azi cu un nou cadou pentru tine. Pariază 100 RON azi la Ruleta Live și  vei primi 25 RON bani bonus gratuiți !

Grăbește-te, oferta festivă expiră în această seară!

Cum să iei bonusul:

  • Mergi la secțiunea ta de Bonusuri
  • Acceptă și activează oferta
  • Pariază 100 RON la jocurile selectate din cazinoul live și vei primi automat 25 RON bani bonus gratuiți.
Cum pot participa la Calendarul festiv 2020?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in pana pe data de 24 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Zilnic te asteapta un nou premiu! Acceseaza Calendarul festiv 2020 si vezi sub fulg promotia zilei! Castiga pariuri gratuite, mii de runde la sloturi si ale cadouri extraordinare!

Aici ai un cadou!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu