Valabil pana la ora 22:00: Cote marite pe Liga Campionilor si concurs cu premii CASH de 500.000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Echipele de elită din fotbalul european sunt din nou în centrul atenției în această săptămână, prin intermediul primelor meciuri programate in optimile Ligii Campionilor. Participa si tu la actiune! In Predictorul Game of Champions de la Unibet ai premii de 500.000 RON. Participarea este gratuita si poți castiga un premiu imens in cash dacă ghicești scorul corect al următoarelor patru meciuri:

Atlético Madrid – Liverpool
Dortmund – Paris Saint Germain
Atalanta – Valencia
Tottenham – RB Leipzig


Meciul serii este Dortmund vs Paris Saint Germain, iar tu poți paria pe copiii teribili Haaland și Sancho să aducă victoria gazdelor la cota 3.00, pe egal la cota 3.95 sau pe victoria oaspeților la cota 2.20. Tot în această seară, Liverpool joacă în deplasare la Madrid cu Atlético, detinatoarea trofeului avand cota 2.22 pentru a câștiga primul tur. Poți paria pe egal la cota 3.40 sau pe victoria gazdelor la 3.30. In plus, poti beneficia de cotele marite propuse de Unibet pentru meciurile saptamanii in Liga Campionilor.

Cele mai tari promotii pe Liga Campionilor sunt la Unibet!

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu