Valladolid – Barcelona: Cota marita la 40 pe victoria catalanilor!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Barcelona continua lupta de la distanta cu Real Madrid, pentru cucerirea titlului din La Liga. In runda cu numarul 36, Messi si compania joaca in deplasare cu Valladolid, formatie de care au dispus cu scorul de 5-1 in meciuri din turul stagiunii.

Pariaza la Betfair pe victoria Barcelonei pentru o cota fantastica. Primul pariu pe succesul catalanilor primeste o cota marita de 40, daca urmezi pasii indicati mai jos. Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot paria pe Barcelona la cota 40?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNQY: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei VALLADOLID – BARCELONA (11/07/2020.) si alege sa castige BARCELONA.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu