VERDE la investiții: In 3 pasi ai acces la un pariu GRATUIT de 250 de lei! Detalii »»

pachetul de bun venit unibet
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Pariu fara Risc de 250 RON!  


Pachetul de bun venit Unibet

Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special si poți incepe sa pariezi in cateva minute! Primul pariu este și fără risc până la 250 RON., si in plus ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alatura-te și tu celor peste 10 milioane de clienți chiar astazi!

Unibet

Unibet rambursează până la 150 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător.

  1. Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special
  2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  3. Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  4. Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi. Mai mult decat acceptabil!

Unibet

Vizionează Live-Video peste 30.000 de evenimente: La Liga, Bundesliga, Ligue 1, NBA, NHL, MLB și tenis.

Unibet

Pariază live la cea mai bogată ofertă din Romania.

unibet


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu