Vezi întrebările de miercuri în concursul Bounce! Joacă gratuit și câștigă 7500 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Concursul Bounce de la Unibet continua gratuit pana pe data de 27 septembrie. Astazi, doua noi intrebari: Cine va castiga duelul Gent – Dinamo Kiev si cate goluri vor fi in disputa dintre Leicester si Arsenal? Raspunde corect si castiga pariuri gratuite de 10 , 50, 100 si 150 RON, alaturi de rotiri gratuite in popularul slot Shining Crown. Ataca premiul cel mare in valoare de 7.500 RON cash!

Cum se joaca?

Inainte de toate trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide rapid unul accesand acest link special. Automat beneficiezi de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Alege  zilnic o întrebare din lista de sporturi disponibilă în meniul Bounce. Jucătorul care răspunde corect la cea mai lungă serie de întrebări va câștiga pariuri gratuite și 7.500 RON cash la finalul promoției.
  • Dacă răspunzi greșit pe parcursul jocului la o întrebare, progresul tău va fi resetat. Dacă atingi un nivel de recompensă și reîncepi jocul, poți câștiga din nou un premiu. Poți continua să joci până răspunzi corect, incorect sau până la încheierea jocului.
  • Cea mai lungă serie a ta va fi afișată în secțiunea Statistici/Clasament pe perioada promoției

Ce poti castiga?

Recompensele Bounce vor fi acordate după cum urmează:

ZiuaPremiu
3Pariu gratuit de 10 RON
550 Rotiri Gratuite la Shining Crown
7Pariu gratuit de 50 RON
950 Rotiri Gratuite la Shining Crown
10Pariu gratuit de 100 RON
12Pariu gratuit de 150 RON

Recompensele Bounce vor fi adăugate automat în contul tău. Câștigătorii premiilor cash vor fi contactați odată ce rezultatele au fost stabilite.

Joaca gratuit Bounce!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu