Viitorul Constanta – FCSB: Sub sau peste 2.5 goluri in Viitorul – FCSB? Pariaza 5 lei si castiga 200!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 2

Majoritatea confruntarilor directe ce le-au opus pe cele doua, ne-au adus spectacol. Drept exemplu, doar in ultimele 5 intalniri, totalul golurilor consemnate se ridica la 17! Vom asista la inca o disputa cu 3 sau mai multe modificari ale tabelei sau de aceasta data, constranse de situatia din clasament si obiectivele fixate, Viitorul si FCSB vor evolua mai precaut?

Pariaza pe oricare din variantele ”sub/peste” 2.5 goluri, in derby-ul Viitorul – FCSB, programat duminica seara, in etapa a 6-a din play-off: Pentru ambele pariuri, Sportingbet iti ofera cota 5. Miza maxima admisa in promotie este 5 lei!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Cum poti profita de oferta Viitorul – FCSB: Cota 50 pentru orice pariu 1,x,2

1.Deschide-ti un cont la Sportingbet accesand ACEST LINK! Doar astfel poti beneficia de promotie! 

2.Fa o depunere de minim 40 de lei in contul tau de pariuri*

3. Pariază pe una din variantele sub/peste 2.5 goluri meciul Viitorul – FCSB (10.04.2019), la cota normală afișată pe site. Daca ti-ai deschis contul urmand indicatiile si utilizand acest link, pariul tau va primi automat cota 50. Miza maxima acceptata in promotie este 4 ron.

4.Dacă pariul este castigator, primesti cash castigurile din cota normală, iar diferenta sub formă de FreeBet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fara conditii de pariere. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Viitorul – FCSB: Cota 50 pentru orice pariu 1,x,2: Pariaza ACUM!

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu