Vlad Cazino » Deschide-ti cont si primesti 999 RON GRATIS + 101 ROTIRI GRATUITE!!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Vlad Cazino este unul dintre cele mai noi cazinouri intrate pe piata online din Romania, fiind, in acelasi timp, un cazino online 100% romanesc. Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai la Vlad Cazino este reprezentat de bonusul de bun venit, unul dintre cele mai mari de pe piata.

Bonusul de bun venit Vlad Cazino

La Vlad Cazino ai la dispozitie:  100% bonus pana la 999 RON + 101 rotiri gratuite la slotul Shining Crown, in broswer, pe mobil! De exemplu, daca vei depune 300 RON o sa primesti inca 300 RON bonus din partea lui Vlad si te vei juca cu 600 RON! ATENTIE: Bonusul nu se incheie aici! In plus, vei mai primi 5 token-uri gratuite la jocul JackPOT Poker, unde poti castiga pana la 1000 EURO!

Nota: Bonusul nu se acord pentru depunerile prin Paysafecard.

Cum pot obtine bonusul si rotirile gratuite?

1. Creeaza-ti un cont pe Vlad Cazino – CLICK AICI!; 
2. Selecteaza bonusul „100% Bonus pana la 999 RON + 30 rotiri gratuite” din fortmularul de inscriere
3. Incepe distractia!

Ia-ti bonusul!

 

Vlad Cazino

Vlad Cazino


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu