Vlad Cazino: Câștigă un Porsche nou nouț și mergi la Untold cu Vladuț!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Să se audă tare-n difuzoare: Vlad Cazino te trimite la festivalul cel mai tare! Dacă vrei să mergi la UNTOLD în stilul Vladtastic, atunci stai pe aproape pentru că Vlad Cazino ți-a pregătit promoții epice cu premii de vis – un Porsche Taycan 4 Cross Turismo, 3.000.000 de rotiri gratuite, premii în cash de sute de mii de RON și Pachete Untold zilnice și săptămânale.

Click aici si logheaza-te pe contul tau Vlad Cazino si accesta fiecare bonus. Daca inca nu ai un cont la Vlad Cazino, iti poti deschide pe loc unul, utilizand acest link special. Automat beneficiezi de bonusul oferit de Vlad noilor utilizatori: 999 RON+101 rotiri gratuite.

Dă o geană mai jos să vezi regulile fiecărui tip de promoție.

 Zilnic, până pe 5 septembrie 2021, la ora 23:59 CET. poți câștiga un Pachet standard UNTOLD 1+1 General Flexi sau până la 1.000 rotiri gratuite cash, iar tot ce trebuie să faci este să deschizi unul din sloturile eligibile, să optezi și să joci minim 1 RON.

  • Optează prin fereastra pop-up din joc.
  • Joacă la jocurile selectate cu bani reali.
  • Orice rotire de minim 1 RON poate declanșa unul dintre cele 15.000 de premii pentru 2 milioane de rotiri cash sau chiar unul dintre 50 de pachete la festivalul Untold.
  • Rotirile gratuite cash vor fi creditate la slotul unde sunt declansate. Valoarea unei rotiri gratuite cash este de maxim 1 RON.

Pachet standard UNTOLD 1+1 General Flexi

Până duminica, 5 septembrie, la ora 23:59 CET, optează și joacă pentru un Pachet VIP 1+1 la Untold (4 day Amulet), o parte din cele 50.000 rotiri gratuite sau din cei 30.000 bani cash.

  • Optează pentru înscrierea la fiecare turneu saptamanal
  • Joacă la sloturile selectate.
  • Primii 301 de jucători cu cel mai mare castig egalizat vor împărți fondul de premiere saptamanal de 50.000 de rotiri gratuite la Twin Spin Megaways sau chiar un pachet VIP la festivalul Untold.

Pachet VIP 1+1 la Untold

Câștigă un Porsche, pachete VIP la Untold și rotiri gratuite până pe 26 septembrie, ora 23:59 CET.

Tot ce trebuie să faci este să optezi și să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea cu premii. Toate tichetele acumulate în timpul promoției vor fi luate în calcul pentru Marea Extragere la care am de oferit un Porsche Taycan 4 Cross Turismo celui mai norocos jucător.

Câștigă un Porsche!

Vlad Cazino

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu