Vlad Cazino » Deschide-ti ACUM cont si primesti pana la 800 ROTIRI GRATUITE CASH!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Vlad Cazino este unul dintre cele mai noi cazinouri de pe piata online din Romania, fiind, in acelasi timp, un cazino online 100% romanesc. Acum ai pana la 800 rotiri gratuite CASH la slotul Burning Hot, in broswer, pe mobil! 

Cum pot obtine rotirile gratuite?

1. CLICK AICI »» Creeaza-ti un cont pe Vlad Cazino si depune in aceeasi zi!
2. Bucură-te de bonusul de bun venit pentru cazino, în funcție de prima ta depunere:

  • Pentru o primă depunere în valoare de 75 RON (inclusiv) și 124 RON (inclusiv), Vlad Cazino iti acorda 200 Rotiri Gratuite în valoare de 0.2 lei fiecare, valabile doar la slotul EGT Burning Hot, în browser, pe mobil.
  • Pentru o primă depunere în valoare de 125 RON (inclusiv) și 199 RON (inclusiv), Vlad Cazino iti acorda 400 Rotiri Gratuite în valoare de 0.2 lei fiecare, valabile doar la slotul EGT Burning Hot, în browser, pe mobil.
  • Pentru o primă depunere în valoare de cel puțin 200 RON (inclusiv), Vlad Cazino iti acorda 800 Rotiri Gratuite în valoare de 0.2 lei fiecare, valabile doar la slotul EGT Burning Hot, în browser, pe mobil.

Această campanie promoțională se va desfășura pe platforma online vladcazino.ro în perioada 12 februarie 2021 – 30 aprilie 2021.

Bonusul care constă în Rotiri Gratuite va fi transferat în contul jucătorului instant ulterior realizării depunerii relevante pentru accesarea ofertei.

Rotirile Gratuite nu au cerințe de rulaj si pot fi folosite în termen de 7 zile începând cu ziua în care au fost alocate în contul jucătorului

Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.

Deschide-ti cont si IA ROTIRILE GRATUITE!

Vlad

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu