La Winmasters ai 500 RON bonus de bun venit!

Winmasters vine cu o ofertă specială în 2023 pentru toți clienții care își deschid acum un cont! Dacă ești jucător nou la Winmasters, ai bonus de bun venit în valoare de 100% până la 500 lei + pariu gratuit de 40 lei la verificarea contului!

Cum obtii bonusul de bun venit?

Îți poți încasa bonusul în doar câteva minute, urmând pașii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ți un cont la Winmasters utilizând acest link.
  2. Bonusul va fi creditat în funcție de prima depunere după crearea contului.
  3. Această depunere trebuie să fie făcută în cel mult 14 zile după crearea contului.
  4. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere.

De retinut:

  1. Rulaj necesar x8 depunere + bonus
  2. Cote minime eligibile pentru rulaj: pariuri simple 1.65 / pariuri combo cota totala 2.3 si cota minima per selectie 1.35
  3. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului: 14 zile

Pariul Gratuit de 40 RON se acordă utilizatorilor după transmitea documentelor necesare validării contului: copie CI și copie metodă de plată utilizată la depunere. Aceasă ofertă bonus este disponibilă doar pentru utilizatorii care au finalizat procedura de verificare a contului și au depus cel puțin o dată pe winmasters.ro. Pariul gratuit poate fi plasat doar pe cote de minim 2.00, atat pentru pariurile simple, cat si pentru combo (cota de minim 2.00 per selecție). Orice castig din acest pariu gratuit va fi acordat cash, in balanta Pariuri Sportive. Folosind pariul gratuit (voucherul), poti castiga pana la 150 RON.

Deschide-ti cont!

Winmasters

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu