Winmasters iti ofera sansa de a castiga un IPHONE X!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Agentia de pariuri on-line Winmasters revine din nou in atentia noastra cu o promotie de exceptie pentru toti utilizatorii. Asadar, doar printr-un simplu pas, cel mai nou produs Apple poate fi castigat chiar de catre dumneavoastra.


Cum particip la promotie?

– Intră în contul tău winmasters.ro;

– Plasează cel puțin un pariu de 100 RON în perioada promoției;

– Te califici automat pentru tragerea la sorți.


Termeni și Condiții

Această ofertă este accesibilă numai clienților rezidenți în România.

Pentru a se califica la această promoție, utilizatorul trebuie să plaseze cel puțin un pariu, cu miza minimă 100 RON și cota minimă 1.35, pe orice eveniment din oferta winmasters.ro

Fiecare pariu cu miza minimă 100 RON și cota minimă 1.35, va fi considerat ca o șansă la tragerea la sorți. Exemplu – Dacă un utilizator va plasa 10 pariuri cu miza minimă 100 RON și cota minimă 1.35 fiecare, va beneficia de 10 șanse la tragerea la sorți.

Pariurile anulate sau pariurile pentru care a fost folosită opțiunea CashOut, nu se califică pentru această promoție.

Premiul care poate fi câștigat la această promoție este un Telefon Mobil Apple iPhone X, iOS 11, OLED Multi-Touch display 8″, 3GB RAM, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS.

Tragerea la sorți va avea loc Vineri, 3 Noiembrie 2017, folosind un soft specializat, numele câștigatorului urmând a fi anunțat pe site, în pagina promoției. winmasters își rezervă dreptul de a folosi informațiile personale ale câștigătorului (de exemplu, nume de utilizator sau Prenume etc.) din motive promoționale.

Câștigătorul poate decide dacă dorește premiul sau valoarea acestuia in bani reali. În cazul în care se optează pentru valoarea în bani reali, suma de 5000 RON va fi creditată în contul winmasters.ro al câștigătorului.

Este obligatoriu ca utilizatorii să încarce documentele pentru verificarea identității (KYC). Neprezentarea acestora atrage anularea eventualelor caștiguri.

winmasters iși rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la propria discreție și fără un anunț în prealabil.

winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil, fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.

winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz.

În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.

Data începerii promoției: 03/10/2017 – 17:00

Data finalizării promoției: 31/10/2017 – 23:59 Data publicării promoției: 03/10/2017 – 16:00

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu