Winmasters ofera un pariu gratuit zilnic, pentru Australian Open!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Plasează la Winmasters 3 pariuri pe 3 piețe live în ziua meciului de la Australian Open. Vei câstiga un pariu gratuit de 50 RON LIVE pentru meciurile din aceeași zi.


Câștigă zilnic un pariu gratuit LIVE de 50 RON!

Plasează 3 pariuri LIVE pe Australian Open (în perioada 20/01 – 02/02), fiecare de minim 25 RON folosind bani reali, cu cote de minim 1.80 (1.80 pentru pariuri simple și 1.80 per selecție pentru pariuri combo). Vei primi 50 RON freebet LIVE pe care-l poți folosi în același zi, dacă următoarele condiții vor fi îndeplinite:

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Selectează 3 piețe live și pariază minim 25 RON per pariu, cu cotă min. 1.80, la Australian Open 2020.

3 Câștigă un pariu gratuit LIVE de 50 RON și folosește-l in aceeasi zi a turneului.

NOTĂ: Utilizatorii sunt eligibili și au acces la această promoție doar în zilele evenimentelor promovate.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 700 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu