Winmasters vine cu un pariu gratuit pentru sporturile virtuale!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Intra in lumea magica a sporturilor virtuale la Winmasters! Agentia iti ofera posibilitatea sa castigi pariuri + rotiri gratuite! Mult succes!


Pariază la Winmasters pe sporturile virtuale si castiga un freebet de 25 RON!

Plasează pariuri cu miza de minim 50 RON (bani reali), cu cota minima 1.80 pe sporturi virtuale (in perioada 01.04.2020 – 30.04.2020). Vei primi un freebet de 25 RON! Simultan castigi 10 rotiri gratuite pentru slotul „Hot Spin” de la iSoftBet!

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Pariază pe sporturile virtuale min. 50 RON folosind bani reali și cote de min. 1.80 sau mai mari.

3 Câștigă un pariu gratuit de 25 RON și folosește-l pe sporturile virtuale.

NOTĂ: Utilizatorii sunt eligibili și au acces la această promoție doar în zilele evenimentelor promovate.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu