Ofertă specială marca Winner în 2023 »» 100% BONUS până la 700 LEI + 100 LEI FREEBET!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Bine ai venit! Tu depui, iar Winner te răsplătește! Primești câte un BONUS pentru primele trei (3) depuneri. În plus, după ce accesezi fiecare BONUS, primești câte un extra bonus Free Bet. Depune acum pentru a activa bonusurile!

Cum primesc 100% BONUS până la 700 LEI + 100 LEI FREEBET ?
 1. Deschide-ți cont la Winner folosind ACEST LINK SPECIAL!
 2. Depune minim 20 LEI și vei fi răsplătit de Winner cu până la 700 lei Bonus pentru pariuri sportive la primele trei depuneri efectuate după înregistrare, plus câte un extra bonus Free Bet
 • Prima depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei BONUS. Plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 25 lei.
 • A doua depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei BONUS. Plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 25 lei, plus 25 Free Spins
 • A treia depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 300 lei BONUS. Plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 50 lei.

VREAU BONUSUL!

Exemplu:

Dacă la prima depunere, jucătorul depune 50 de lei, va primi bonus 50 de lei, respectiv 100% din suma depusă. Dacă va depune 100 lei, bonusul obținut va fi cel maxim, respectiv 100 de lei.

Dacă la cea de-a doua depunere, suma depusă este în valoare de 200 lei, jucătorul va primi bonus 200 de lei, respectiv 100% din suma depusă. Pentru a obține beneficii maxime, jucătorul va trebui să depună de fiecare dată suma potrivită pentru a obține tot bonusul.

 • Bonusul Free Bet este disponibil pentru utilizare după realizarea rulajului bonusului în bani aferent depunerii.
 • Free Bet-ul poate fi plasat doar pe evenimente Pre-match, pe o cotă de 1.70 pentru pariurile single și 1.40 pe eveniment pentru pariuri combo și sistem.

Condiții de rulaj:

Bonusul în bani și câștigul net posibil generat de Free Bet sunt acordate în cont în balanța de bani bonus și necesită rulaj înainte de a fi disponibile pentru retragere.

 • Bonusul poate fi rulat în secțiunea Sport.
 • Factorul de rulaj este de 6X aplicat Bonusurilor și 3X aplicat câștigurilor nete generate de Free Bet-uri.
 • Pentru bonusul în bani, se califică pentru rulaj atât pariurile prematch cât și cele live.
 • Pentru câștigurile generate de Free Bet-uri se califică pentru rulaj pariurile prematch și Live.
 • Cota minimă este de 1.60 pentru pariurile single și 1.50 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem.

Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea bonusului, per pariu, dar nu mai mult de 100 lei. Depășirea procentului stabilit, poate duce la limitarea valorii contribuției la rulaj, anularea bonusului, confiscarea sumelor câștigate pe parcursul rulajului acestui bonus, și chiar la închiderea contului.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Winner, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 700 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winner


Lasa un comentariu