Wolves – Liverpool: Succesul ”cormoranilor” îți aduce pe loc 250 de lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Neinvinsa in campionat de peste un an si cu 34 de victorii in ultimele 39 de partide de Premier League, Liverpool este pregatita sa faca o noua victima. Joi seara, in etapa cu numarul 24 din Anglia, trupa lui Klopp joaca pe terenul lui Wolverhampton, partida pentru care Betfair a pregatit o promotie speciala: pariaza 2 solist la cota marita 50.00! Miza maxim acceptata este 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Wolves – Liverpool?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOJ: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Wolves – Liverpool (23.01, ora 22:00) şi alege să castige Liverpool. 
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Liverpool la cota 50!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu