WOW! Cota marita la 70 pe victoria PSG cu Atalanta!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Parizienii sunt mai pregatiti ca niciodata sa atace calificare in finala Ligii Campionilor. In sferturi dau piept cu Atalanta , o formatie puternica, dar lipsita de experienta PSG-ului la acest nivel.

Pariaza la Betfair pe victoria PSG contra Atalantei si beneficiezi de cota marita la 70, in loc de 2.25. Campania este adresata noilor clienti Betfaor, miza maxima acceptata in promotie fiind 5 lei.

Cum pot paria pe victoria PSG cu Atalanta la cota 70?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNRE: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Primeşti cota mărită de 70.0 pentru victoria PSG cu Atalanta (12 august). Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător Betfair iti va returna miza cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza la cota 70 pe PSG!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu