Regulament

Regulament – „Campionatul Pariorilor”

III. Premii

  1. Premiile sunt sub forma de BONUS si se crediteaza direct in contul dumneavoastra de jucator. Momentan toate premiile se crediteaza integral in conturile de jucatori de la NetBet.
  2. Premiile curente, pentru fiecare pozitie, sunt afisate direct pe clasamente. Premiile pot varia de la o luna la alta. In cazul in care premiile se modifica, acestea vor fi anuntate cel mai tarziu in primele 5 zile ale lunii in care se tine concursul,  intr-un articol dedicat pe Pariuri1x2.ro
  3. Toate premiile si concursurile vor fi gasite pe o pagina dedicata, imediat ce au fost anuntate. Pe aceasta pagina gasiti si totalul premiilor oferite pana acum.
  4. Se vor acorda doua tipuri de premii: TIPSTER si BONUS ZILNIC
  5. Numarul de locuri premiate pentru fiecare tip de premiu vor fi anuntate la inceputul lunii odata cu cuantumul premiilor.
  6. Premiile se vor acorda in primele 20 zile ale lunii pentru campionatul ce a avut loc in luna anterioara.
  7. Fiecare concurent trebuie sa posteze minim 20 predictii (care sa ramana publicate) pe luna in curs pentru a putea sa intre in posesia premiului TIPSTER. Pentru premiul BONUS ZILNIC trebuie sa ai macar un pont publicat in ziua pentru care se face extragerea pentru a putea participa.

Premii TIPSTER

8. Premiile TIPSTER vor fi oferite pentru toate cele 10 locuri din clasamentul pentru Campionatul Seniorilor si pentru primele 5 locuri din Campionatul Juniorilor

9. Pentru a intra in posesia premiului TIPSTER, userul trebuie sa aiba cont pe siteul sponsorului care ofera premiul respectiv. Contul trebuie sa fie creat corect prin linkurile Pariuri1x2. Totodata, este necesar sa existe o depunere in acel cont de minim 20 RON, in luna respectiva.(in decursul lunii pentru care se ofera premiul)

In caz contrar, premiul se va reduce astfel:
a. Daca exista cont la casa de pariuri care sponsorizeaza concursul creat prin linkurile Pariuri1x2 dar nu s-au depus in acel cont minim 20 de ron in cursul sezonului, premiul va fi redus cu 40%
b. Daca nu exista cont pe siteul sponsorului creat prin linkurile Pariuri1x2 premiul va fi redus cu 60%
ATENTIE! In marea majoritatea a cazurilor premiile vor fi creditate direct in contul dumneavoastra de pe siteul sponsorului. In aceste cazuri, daca nu aveti un cont pe acel site, premiul nu va fi oferit deloc.

Exemplu:
a) Daca pentru locul 1 exista un premiu de 2000 ron din care 1500 sunt oferiti de sponsorul X iar 500 ron sunt oferiti de sponsorul Y, pentru a intra in posesia premiului de 2000 ron userul trebuie sa aiba cate un cont la cele doua case de pariuri X si Y deschise prin linkurile Pariuri1x2 si sa fi depus un minim de 20 de ron, in fiecare cont, in cursul lunii pentru care se ofera acel premiu.
b) In cazul in care exista cele doua conturi deschise corect prin Pariuri1x2 dar s-au depus cel putin 20 de ron doar la casa de pariuri X premiul primit va fi in valoare de 1800 ron (1500 ron + 0.6*500 ron).
c) Daca userul are cont doar la casa de pariuri X corect creat prin Pariuri1x2 dar nu a depus in luna concursului minim 20 de ron atunci premiul primit va fi in valoare de 1100 ron (0.6*1500 + 0.4*500) .

10. Pentru a intra in posesia unui premiu TIPSTER va trebui sa va clasati pe una din pozitiile premiate in Campionatul Seniorilor iar profitul dumneavoastra sa fie mai mare de zero ( sa nu inregistreze valori negative), conform clasamentului lunar (calendaristic) publicat pe site-ul pariuri1x2.ro

Premii BONUS ZILNIC

11. Premiile BONUS ZILNICse vor acorda zilnic in urma unei trageri la sorti la care vor participa toti tipsterii, juniori si seniori, care au minim un pont publicat, indiferent de rezultatul acestuia, in ziua pentru care se face tragerea.

12. Pentru a intra in posesia pemiului BONUS ZILNIC , userul tras la sorti trebuie sa aiba cont pe siteul sponsorului, deschis corect prin linkurile Pariuri1x2 si sa fi facut macar un depozit in acel cont, in cursul lunii pentru care se ofera premiul, in suma de minim 20 ron. Incepand cu 1 octombrie 2017, in cazul in care contul nu este deschis folosind linkurile Pariuri1x2, premiul se va oferi redus cu 60% iar daca este creat prin Pariuri1x2 insa depunerea minima nu a fost efectuata, premiul va fi acordat dupa o reducere a acestuia cu 40%. O singura depunere pe luna este de ajuns pentru a primi 100% din premii chiar daca concurentul a fost extras de mai multe ori in aceiasi luna.