PREDICTORUL1X2: Ai cele 12 pronosticuri ale lui Doru Craciun! Participa si tu GRATUIT la concurs!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 2

Inca o runda a PREDICTORULUI 1X2 dedicata in intregime celor mai importante campionate interne din Europa. Intra GRATUIT in concurs si ataca premiile totale de 1500 lei! Lupta-te cu Doru Craciun in predictii, pentru PREMIILE SPECIALE!

Inca o runda a PREDICTORULUI 1X2 dedicata in intregime celor mai importante campionate interne din Europa.  Etapa cu numarul 77 a concursului initiat de site-ul PARIURI1X2.RO propune 12 confruntari programate in weekendul 22-23 septembrie, meciuri ”extrase” din primele ligi ale Angliei, Frantei, Italiei, Spaniei si bineinteles, confruntari din Liga 1. O parte dintre dueluri au favirote certe, dar avem si meciuri echilibrate, acolo unde inspiratia fiecarui participant la concurs, va face diferenta.

Inscrierile in etapa a 77-a din Predictorul1x2 sunt deschise pana sambata, 22 septembrie, ora 14:00. Participantii vor lupta pentru premiile de etapa, care insumeaza, ca de obicei, 1500 lei,  iar VIP-up saptamanii este Doru Craciun Participantii care bifeaza predictii mai bune decat Doru intra in cursa pentru premiile speciale. 

IMPORTANT: Pentru a primi premiile  complete deschide cont la Betfair prin Pariuri1x2 si fa o depunere de cel putin 20 de lei. CLICK AICI pentru a-ti deschide acum un cont la Betfair si a deveni eligibil pentru premiile integrale ale concursului PREDICTORUL1X2. 

  • Premiile de tip freebet pot fi castigate de orice participant, insa pentru a primi premiul complet, trebuie sa aveti conturile de la Betfair deschise prin Pariuri1x2 si o depunere de minim 20 de lei, in ultimele 30 de zile calendaristice.
  • Participantii care au conturile la Betfair deschise prin pariuri1x2.ro, dar nicio depunere in intervalul de timp amintit, primesc 50% din premiu.
  • Userii ce nu au cont Betfair deschis prin site-ul nostru, vor incasa 30% din premiu.
[/alert]
PREDICTORUL1X2 : Pronosticurile lui Doru Craciun »»

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 2


Lasa un comentariu