PREDICTORUL1X2: Ai cele 12 pronosticuri ale lui Doru Craciun! Participa si tu GRATUIT la concurs!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 2

Inca o runda a PREDICTORULUI 1X2 dedicata in intregime celor mai importante campionate interne din Europa. Intra GRATUIT in concurs si ataca premiile totale de 1500 lei! Lupta-te cu Doru Craciun in predictii, pentru PREMIILE SPECIALE!

Inca o runda a PREDICTORULUI 1X2 dedicata in intregime celor mai importante campionate interne din Europa.  Etapa cu numarul 77 a concursului initiat de site-ul PARIURI1X2.RO propune 12 confruntari programate in weekendul 22-23 septembrie, meciuri ”extrase” din primele ligi ale Angliei, Frantei, Italiei, Spaniei si bineinteles, confruntari din Liga 1. O parte dintre dueluri au favirote certe, dar avem si meciuri echilibrate, acolo unde inspiratia fiecarui participant la concurs, va face diferenta.

Inscrierile in etapa a 77-a din Predictorul1x2 sunt deschise pana sambata, 22 septembrie, ora 14:00. Participantii vor lupta pentru premiile de etapa, care insumeaza, ca de obicei, 1500 lei,  iar VIP-up saptamanii este Doru Craciun Participantii care bifeaza predictii mai bune decat Doru intra in cursa pentru premiile speciale. 

IMPORTANT: Pentru a primi premiile  complete deschide cont la Betfair prin Pariuri1x2 si fa o depunere de cel putin 20 de lei. CLICK AICI pentru a-ti deschide acum un cont la Betfair si a deveni eligibil pentru premiile integrale ale concursului PREDICTORUL1X2. 

  • Premiile de tip freebet pot fi castigate de orice participant, insa pentru a primi premiul complet, trebuie sa aveti conturile de la Betfair deschise prin Pariuri1x2 si o depunere de minim 20 de lei, in ultimele 30 de zile calendaristice.
  • Participantii care au conturile la Betfair deschise prin pariuri1x2.ro, dar nicio depunere in intervalul de timp amintit, primesc 50% din premiu.
  • Userii ce nu au cont Betfair deschis prin site-ul nostru, vor incasa 30% din premiu.
[/alert]
PREDICTORUL1X2 : Pronosticurile lui Doru Craciun »»

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 2 2


Lasa un comentariu