Acum poti sa pariezi si pe viitorul amoros al Mihaelei Radulescu! Vezi care sunt cotele pentru ca vedeta TV sa se marite a patra oara!

Asa cum deja v-ati obisnuit, casele de pariuri isi largesc aria de actiune pe zi ce trece. Rezulta aparitia unor variante de pariuri care mai de care mai nastrusnice. Cea mai recenta dintre acestea vizeaza viitorul amoros al Mihaelei Radulescu.


Poza pe care Mihaela Radulescu a publicat-o in urma doua luni pe o retea de socializare a starnit mare valva in presa mondena. Imaginea o surprindea pe aceasta impreuna cu Felix Baumgartner intr-un moment caracteristic unei cereri in casatorie. De parca scena in sine n-ar fi fost de ajuns pentru a crea o isterie la nivel national, vedeta TV a adaugat atunci si un comentariu elocvent: „„Nu întreba, oricum raspunsul este da!”.

raduleasca1

Lucrurile s-au mai schimbat intre timp si Raduleasca a inceput sa bata in retragere. Nu se cunosc cu exactitate motivele razgandirii sale, existand doar o declaratie pe care aceasta a dat-o in urma cu o saptamana pentru Evenimentul Zilei: „Avem o iubire frumoasa si neobisnuita, pe alocuri. Nu o traim dupa tipare, nu locuim in aceeasi casa si nici macar in aceeasi tara si nici nu vrem sa schimbam nimic din fericirea pe care o traim, cand ne vedem sau când ne e dor de ne topim. Eu nu mai vreau sa ma marit, iar Felix a inteles si e total de acord cu mine. Avem atatea motive sa fim noi insine si sa traim exact ce simtim”.


Oricare ar fi adevarul din spatele cortinei, cert este ca bookmakerii dau mai multe sanse pentru o casatorie intre Felix si Mihaela pana la finele anului 2017, Winmasters acordand o cota de 1.71 pentru ca cei doi sa-si uneasca destinele in mod oficial, in timp ce probabilitatea ca acest lucru sa nu se intample este cotata cu 2.00.


raduleasca


Winmasters sparge barierele cu BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000RON!


Sursa photo: http://www.click.ro/

http://tabloidescu.ro

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu