Care crezi ca va fi viitorul presedinte al Romaniei? Inainte de vot, plaseaza-ti pariul!

Alege-ți candidatul, pune pe el, dar pune și votul în urnă!Hai să pariezi, dar nu uita să votezi! Vezi cotele la prezidentiale!

Tu cine zici că iese? Dar cine ai vrea să iasă câștigător?Fortuna ți-a pregătit un nou pariu special, cât se poate de actual: pariază pe alegerile prezidențiale 2019, pune pe favoriții tăi și vezi dacă ai fost inspirat! Alege unul dintre cei zece candidați și descoperă cotele pe careți le-am pregătit pentru numele personajului care va conduce România pentru încă 4 ani. Agentia Fortuna ne ofera cotele pentru alegerile prezidențiale.

Hai să pariezi, dar nu uita să votezi!

Actualul presedinte, Klaus Iohannis conduce detasat in topul cotatiilor. Bookmakerii ofera doar o cota de 1.20 pentru realegerea candidatului sustinut de PNL. Viorica Dancila, candidata PSD-ului, a pierdut teren in opinia bookmakerilor, actualmente fiind clar depasita de Dan Barna, candidatul sustinut aliantei USR – PLUS. Posibilele surprize s-ar putea numi Theodor Paleologu si Mircea Diaconu, ultimul fiind in crestere importanta in preferintele alegatorilor, conform sondajelor realizate de mass-media de la noi din tara.

Alegeri prezidentiale 2019: Pariaza la Fortuna si incaseaza-ti bonusul!

 

Ba mai mult, acum ai posibilitatea de a miza pe prezenta la vot sau daca viitorul presedinte va fi de sex masculin sau feminin!

Vezi aici toate cotele!

Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

Deschide-ti cont!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 3


Lasa un comentariu