Lovitura de pe 2 decembrie: Bilet de 10.779 Lei câștigat în emisiunea Pariuri Live 1×2!

Cei mai tari pariori din România își dau întâlnire în emisiunea Pariuri Live 1×2! Difuzată pe canalul de YouTube Pariuri1x2românia , în fiecare zi de marți, joi și vineri de la ora 20:00, emisiunea amintită are o particularitate care o transformă în unul dintre cele mai importante și urmărite programe de pariuri din România.

În fiecare emisiune, urmăritorilor li se oferă posibilitate de a intra în direct și de a câștiga un pariu gratuit de 50 lei oferit de sponsorul emisiunii, casa de pariuri Luck.com. Odată intrat live ( în urma unei extrageri a tuturor participanților din chat care au scris ”parola” Live1x2), respectivul spectator poate plasa pariul gratuit pe orice pronostic sau bilet conceput din oferta Luck.com.

Pariurile gratuite sunt ”fără număr”, iar câștigurile rezultate pleacă direct la jucător, fără taxe și impozite suplimentare, în afara celor legale, percepute de agenție. Până în emisiunea de vineri, 2 decembrie, sumele câștigate de spectatorii care au intra în direct cu prezentatorii emisiunii, Sabin, Lucian, Porumbel, Ciucuță și Alex, depășeau valoarea de 30.000 de lei.

A dat lovitura!

Până pe data de 2 decembrie… Pentru că în emisiunea din seara zilei respectiv, unul dintre pariorii care au intrat în direct și plasat pariul gratuit de 50 de lei, a dat lovitura. Pe numele său Răzvan, pariorul a conceput la Luck.com un bilet format din 12 evenimente, cu o cotă finală de 165.

IA BONUSUL DE 3000 LEI

Câștigul eventual al biletului nu ar fi fost, însă, de 8250 lei (cota 165 x miza de 50 lei), ci de 10.779 lei. Diferența de la 8250 lei la 10.779 a fost acoperită de casa de pariuri Luck.com, care premiază consistent biletele cu mai multe selecții, prin Lucky Bonus. Pentru că au fost 12 evenimente, Lucky Bonusul a fost enorm: 55%.

Răzvan nu a ales pariuri foarte complicate, iar cotele au variat între 1.27, cea mai mică, și 2.10. Însă pronosticurile au fost bine gândite și analizate. Și mai ales, toate au fost câștigătoare, Răzvan bifând astfel cel mai mare câștig înregistrat vreodată în emisiunea Pariuri Live 1×2: 10.779 LEI!

Biletul îl găsiți mai jos, iar momentul din emisiune în care pariorul a intrat în direct îl aveți AICI în înregistrarea emisiunii din data de 2 decembrie.

Pariuri Live 1×2: Marți, Joi, Vineri, ora 20:00!

Alte pariuri gratuite sunt în joc în fiecare săptămână! Fără număr! Tot ce trebui să faceți este să vă abonați la canalul de YouTube Pariuri1x2românia , să intrați în direct cu noi în emisiunile de Pariuri Live 1×2 de marți, joi și vineri seară și să ne spuneți pe ce vreți să pariați. Voi ne dați biletul iar noi îl plasăm cu 50 lei Pariu Gratuit din partea agenției Luck.com!

Biletul câștigător:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu