Bucura-te acum de cea mai buna experienta de joc: Casa de pariuri Admiral este in Romania!

Vesti bune pentru toti pariorii: Agentia Admiral este de acum prezenta si pe piața  din Romania, pregatita sa ofere tuturor pariorilor o experiență aparte!

Avem in acest moment aceeasi oferta , cote si software precum casele de pariuri Unibet si 888, dar cu un bonus de 1000 RON disponibil prin acest link si  in plus cu posibilitatea de a depune si retrage bani cash in oricare dintre locatiile Admiral din Romania.

Admiral.ro nu este un nume oarecare. Admiral.ro ofera pariuri sportive de top, acțiune online la cazinou, tensiune, suspans și bucuria de a câștiga printr-un simplu clic. Jocurile realizate de experți versați în materie de jocuri online, strânsa cooperare cu furnizori renumiți de jocuri și spectrul larg de jocuri consacrate și populare sprijină agenția în demersul declarat: crearea celei mai bune experiențe de joc pentru tine!

Admiral.ro este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume, avand in spate grupul Novomatic – o companie fondata in anii 80 , prezenta in peste 40 tari si cu o reputatie extraordinara. In aceasta calitate, Admiral a investit in Romania, oferind tuturor utilizatorilor o platforma moderna si complexa in limba romana. Oferta de divertisment pentru adulti pusa la dispozitie de Admiral este una vasta, cuprinzand, pe langa pariuri sportive, cazino si sloturi. Cele mai bune cote, jocurile de ruleta si Black Jack sau consacratele și indragitele sloturi Book of Ra™, Sizzling Hot™ si Lucky Lady Charm™ sunt acum la un click distanță. Vei avea o experienta de neuitat!

admiral 4

Pariaza online acum!

Ești dispus să riști un pariu? Încearcă-ți norocul astăzi la pariurile sportive de pe admiral.ro – simplu, confortabil și sigur. Bucură-te de divertismentul special creat pentru tine, continuă să urmărești evenimentele sportive și rămâi în mijlocul acțiunii la pariuri până la finalul fiecărui meci și după!. Îți stă la dispoziție un site excelent structurat, pe care ai posibilitatea de a identifica și selecta cu ușurință evenimentul dorit. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării pe Admiral.ro, iar statisticile oferite te vor ajuta să-ți croiești cu ușurință drumul către pariul câștigător.  În plus, în sectiunea de pariuri sportive a cazinoului online admiral.ro  gaseste cele mai bune cote si variante atractive de pariere. Daca ai experienta cu pariuri online, alege cota 2 sau biletul zilei pentru pariuri fotbal, pariuri tenis sau pariuri live!

Pariază pe cele mai bune și mai renumite echipe din cadrul tuturor ligilor europene (Admiral susține Premier League, Bundesliga, Primera Division și Serie A – și multe altele!) și preconizează câștigătorii din sezoanele de toamnă și primăvară. Stabilește din timp marcatorii de top sau decide cu câteva luni în avans ce echipe se vor califica în Liga Campionilor sau Europa League. În acest fel, fiecare etapă de meci va fi și mai palpitantă, iar instinctele tale, experiența și cunoștințele te vor ajuta să avansezi!

admiral1

Pariaza online!

Fotbalul european e doar o fațetă a portalului Admiral.ro de pariuri sportive: Bucură-te de posiblitatea de a paria pe sute alte evenimente sportive 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. Pariază pe câștigătorii din cadrul turneelor de Mare Șlem, selectează-ți echipele favorite din NBA, fixează-ți anticipat pariurile speciale pe meciurile din NFL sau stabilește câștigătorul Grand Prix-ului de Formula 1 din confortul fotoliului de acasă!

Pariurile de pe admiral.ro prezintă un grad înalt de siguranță, sunt rapide și bineînțeles confortabile. Datorită criptării actualizate de siguranță, a monitorizării constante și a verificărilor permanente efectuate de instituții independente, pariurile tale sunt întotdeauna protejate. Mulțumită interfeței optimizate Admiral.ro pentru toate tipurile de dispozitive, ai întotdeauna la dispoziție pe ecran toate pariurile și meciurile. Printr-un simplu click poți ajunge la transmisiunile live, procentele actualizate și la clasamentele actuale. Portalul Admiral.ro de pariuri online va fi prezent pe ecranul tău de acasă și va corespunde tuturor cerințelor tale!

slz1

Preferi pariurile live? Admiral.ro este locul unde trebuie sa fii!

Indiferent că e vorba de fotbal,pariuri tenis, baschet, hochei pe gheață sau fotbal american, prin intermediul portalului Admiral.ro de pariuri sportive, îți vei lăsa adversarii în urmă în cel mai scurt timp. Turneele actuale, campionatele viitoare și eveninmentele de cupă în derulare sunt de asemenea prezente în portofoliul Admiral de pariuri live. Noul meniu eficientizat al site-ului îți permite să vizualizezi toate jocurile curente și posibilitățile de pariere prin doar câteva click-uri. Ești interesat doar de un anumit sport, turneu sau ligă? Nicio problemă, poți crea filtre și te poți concentra doar pe aspectele esențiale chiar acum!

Mai mult, portalul este îmbunătățit pentru toate dispozitivele, iar pagina Admiral.ro rămâne complet funcțională atât pe aplicatie pariuri iOS, cât și pe aplicatia Android admiral.ro. În concluzie, aceasta e o modalitate simplă de a-ți urmări toate pariurile live pe mobil! Pe admiral.ro poți paria în timp real 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe meciurile din cadrul tuturor ligilor europene majore!

 

Promotiile Admiral.ro

Promotiile reprezinta unul dintre cele mai tari atuurile ale agentiei Admiral.ro. Aceasta pentru ca in acest moment, pentru toti noii clienti, Admiral.ro pune la dispozitie un bonus de bun venit in valoare de 1000 ron! Mai mult, dupa ce te-ai inregistrat pe admiral.ro, suprizele continua. Ai posibilitate de a accesa bonusurile de casino, dar mai ales de a intra in cursa pentru un BMW i3, premiul pus la bataie in cadrul promotiei ”Admiral te electrizeaza”!

Testează-ți curajul în fața a mii de alți jucători și transformă o seară obișnuită în cea mai specială noapte din viața ta! Totul se va întâmpla pe Admiral.ro, portalul construit pentru crearea celei mai bune experiențe de joc pentru tine!

Admiral.ro este un brand al Greentube Malta SEE Limited, o companie care se supune legislației din Malta, înregistrată la Registrul Companiilor din Malta cu numărul C77564 și sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta. Compania operează cu numărul de licență L1172564W000756 emis și reglementat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România (ONJN), Calea Victoriei nr.9, sectorul 3, București.

admiral 3

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 27 6


Comments 6

  1. Flavius

    Care sunt conditiile de rulaj ale bonusului ca din termenii si conditiile bonusului nu se intelege prea bine iar la punctul 16 ne spune ca daca vrem mai multe detalii despre bonus sa accesam link-ul „Bonusul meu” dar pentru a-l accesa trebuie sa ai deja cont. Eu nu vreau sa-mi fac cont inainte fara a sti despre ce este vorba.

  2. Radu Vacariu

    Da, am citit si eu termenii si conditiile:) Nu am gasit sa scrie ceva de rulajul bonusului. Doar ca trebuie rulat la o cota cumulata mai mare decat 2, in termeni de 30 de zile:) Nici eu nu am facut cont tot din acelasi motiv. Daca poate cineva sa ne raspunda la aceasta intrebare ar fi super.

      1. Suliman Florin

        Salut. Si ca sa retragem bonusul dupa ce l-am pariat?.. Cum e cu depunerea? trebuie sa pariem depozitul pe orice cota? doar atat?de exemplu am pariat bonusul de 200 pe o cota de 2 si am facut 400 de lei bani reali.. ca sa ii retrag depun 30 de lei ! si ca sa fiu sigur pariez cate 215 lei pe 2 contre.! asa inteleg eu !

Lasa un comentariu