Manchester City a pregatit 50 000 000 de lire sterline pentru un mijlocas. Vezi despre cine este vorba!

Cu siguranta, titlul din Premier League pe care-l va castiga Manchester City nu va alina decat intr-o masura mica ratarea calificarii in semifinalele Ligii Campionilor. In perspectiva editiei urmatoare, „cetatenii” planuiesc deja noi transferuri.


Manchester City ofera 50 milioane de lire pentru Jorginho

Surse din presa locala speculeaza faptul ca viitoarea campioana a Angliei a pregatit nu mai putin de 50 000 000 de lire sterline pentru mijlocasul lui Napoli, Jorginho. Pep Guardiola, managerul celor de la Manchester City, si-l doreste pe brazilianul cu cetatenie italiana pentru a-l inlocui pe Yaya Toure. In alta ordine de idei, Jorginho este considerat unul dintre cei mai buni pasatori din Serie A, cei mai multi dintre specialisti vazand-o pe City de „neinvins” cu acesta in teren.

De asemenea, subliniem faptul ca Jorginho a contribuit intr-un mod substantial la parcursul senzational pe care l-a avut in acest sezon Napoli in Serie A. In acest moment napolitanii se afla pe pozitia secunda, la un singur punct in spatele liderului Juventus Torino cu 4 runde inainte de finalul campionatului.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cotele la titlu in Serie A


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu