Programul complet al meciurilor de la Cupa Mondială 2022: Televizari & cote! Tot ce trebuie sa stii despre Cupa Mondiala din Qatar!

Cupa Mondiala 2022

Cupa Mondiala din 2022 este, de departe, cel mai asteptat eveniment sportiv al anului. Aceasta se va desfasura in Qatar si, pentru prima data in istorie, va avea loc in sezonul de iarna. Mai precis, intre 21 noiembrie si 18 decembrie.

Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie) va fi transmis în România de către posturile TVR.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. 


Ultimul turneu cu 32 echipe

Pentru ultima data in istorie, Cupa Mondiala va avea 32 echipe. Din 2026 se va trece la un format cu 48 echipe, atunci cand vom avea parte de primul turneu din istorie cu trei tari gazda: Statele Unite ale Americii, Canada si Mexic.

In alta ordine de idei, Qatar se poate lauda inclusiv cu faptul ca doar cinci orase vor gazdui partide in cadrul turneului. Mai precis, Al-Khor, Lusail,Al-Rayyan, Doha si Al-Wakrah.

Componenta grupelor

Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda;

Grupa B: Anglia, Iran, Statele Unite ale Americii, Tara Galilor;

Grupa C: Argentina, Arabia Saudita, Mexic, Polonia;

Grupa D: Franta, Australia, Danemarca, Tunisia;

Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania, Japonia;

Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croatia;

Grupa G: Brazilia, Serbia, Elvetia, Camerun;

Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud.

Meciul de deschidere

Spre deosebire de alte turnee finale, de data aceasta nu vom avea tara gazda in prima disputa. Mai precis, ultimul precedent a avut loc in urma cu 20 ani, in 2022. Atunci, ca si acum, Senegal a fost protagonista. In cadrul Cupei Mondiale din Coreea de Sud & Japonia, „Leii din Teranga” s-au duelat cu Franta, in timp ce acum, in Qatar, acestia isi vor „masura fortele” cu nationala Olandei pe 21 noiembrie, de la ora 13:00 – ora Romaniei.

De asemenea, subliniem faptul ca orele de desfasurare ale partidelor vor fi pe placul microbistilor si pariorilor din Romania, Qatarul fiind pe acelasi fus orar cu tara noastra. In plus, iubitorii „sportului rege” vor putea urmari toate meciurila la TVR.

Cupa Mondiala – Principalele cote

In ceea ce priveste castigatoarea competitiei, selectionata „Selecao” este considerata de catre bookmakeri cu prima sansa in vederea obtinerii victoriei finale. Neymar & co. primesc o cota de 5.50 pentru succesul in Qatar, in timp ce podiumul favoritelor este completat de Franta – cota 7.00 si Anglia – cota 7.50. In ce priveste selectionatelor lui Messi si Ronaldo, care cel mai probabil vor fi la ultima Cupa Mondiala, Argentina primeste o cota de 10.00, iar Portugalia o cota de 12.00.

Cote Castigatoarea Cupei Mondiale

Cote Castigatoarea Cupei Mondiale


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


Daca Brazilia este favorita pentru castigarea competitiei propriu-zise, la cateogira „golgheter” lucrurile stau diferit! Aici, Karim Benzema, considerat de cei mai multi dintre specialisti drept urmatorul Balon de Aur, este favorit. Jucatorul lui Real Madrid primeste o cota de 9.00 pentru a iesi „gheata de aur” a turneului. In imediata lui apropiere ii regasim pe Harry Kane – cota 10.00, Lionel Messi – cota 11.00, Neymar – cota 12.00, Kylian Mbappe – cota 12.00 si Cristiano Ronaldo – cota 15.00

Cote Golgheter Cupa Mondiala

Cote Golgheter Cupa Mondiala


Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 2


Lasa un comentariu