Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

transmisiuni live

Sezonul 2017/2018 nu anunţă modificări importante în privinţa drepturilor TV pentru competiţiile majore de fotbal. Redacţia Pariuri1x2 îţi prezintă mai jos ce posturi de televiziune vor transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari ale Europei.

Liga I

Firma malteză Intel Sky Broadcast a achiziţionat în 2014 drepturile de transmisie pentru meciurile din primul eşalon al României pentru o perioadă de cinci sezoane. Astfel, înţelegerea dintre aceasta şi LPF se va întinde şi pe stagiunile 2017/2018, respectiv 2018/2019, urmând ca cele 7 partide pe etapă din Liga I să fie transmise de DigiSport, DolceSport şi LookTV/Look Plus.

Champions League & Europa League

Telekom Romania Communications a obţinut în 2015 drepturile de transmisie până în 2018 a celor două competiţii majore europene. Astfel, Dolce Sport deţine pachetul extins şi pentru sezonul 2017/2018 al Champions League şi Europa League. Totuşi, aceştia nu au exclusivitate, trustul PRO, prin canalele PROTV şi Sport.ro, deţinând pachetul „free to air”. La fel ca la ultimele două ediţii, trustul PRO va transmite, începând cu faza play-off-ului, partide din cele două întreceri europene, după cum urmează: marţi, 1 meci la alegere din Liga Campionilor, miercuri, meciul unei formaţii româneşti în Liga Campionilor (dacă este cazul), iar joi, un meci la alegere din Europa League.

Premier League

Eurosport România va transmite fotbalul din Anglia şi în următoarele două sezoane, ca urmare a contractului realizat în urmă cu un an. Partidele de vineri, sâmbătă şi luni aparţin în exclusivitate postului Eurosport 1 (în format SD), iar cele de duminică vor putea fi urmărite pe DolceSport, ca urmare a cedării drepturilor acestora către Telekom din partea Eurosport.

La Liga, Serie A, Ligue 1

Competiţiile din Spania, Italia şi Franţa vor putea fi urmărite pentru cel puţin încă un sezon pe canalele DigiSport, postul TV având exclusivitate pentru ultimele două. Mai mult decât atât, La Liga se va vedea în continuare şi pe Dolce Sport.

Bundesliga

Meciurile din Germania rămân singura necunoscută pentru fanii fotbalului din România. Dacă până acum meciurile din Bundesliga erau transmise de postul Eurosport 2, situaţia este incertă în ceea ce priveşte sezoanele următoare. Ultima înţelegere dintre cele două părţi a avut loc la sfârşitul anului 2013, când Eurosport a prelungit contractul scadent în 2015 cumpărând drepturile de transmisie şi pentru sezoanele 2015/2016, respectiv 2016/2017. Până în prezent, nu există informaţii referitoare la postul TV care va transmite meciurile din prima ligă germană din sezonul următor. Mai mult, pe site-ul eurosport.ro nu sunt incluse, in oferta de evenimente care vor fi televizate in luna august, meciuri din Bundesliga.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 117 22


Lasa un comentariu