Echipa sezonului din Premier League: 10 jucatori de la Manchester City si Liverpool!

aguero pep guardola

Asociaţia fotbaliştilor profesionişti din Anglia (PFA) a dat publicitatii, joi, echipa sezonului 2018/2019 din Premier League. Nu mai putin de 10 componenti ai acestui ”dream team” vin de la primele doua clasate, Manchester City si Liverpool, singurul ”intrus” fiind Paul Pogba, mijlocasul francez al echipei Manchester United.  

Premier League: Echipa sezonului, conform PFA

In frunte cu portarul Ederson, Manchester City are 6 jucatori in primul 11 al campionatului. Liverpool este reprezentata de Alexander-Arnold, Robertson, Van Dijk si Mane. Suprinde absenta lui Salah, castigator al titlului de cel mai bun jucator al sezonului anterior, in opinia aceluias organism.

Portar: Ederson (Manchester City)
Fundasi: Alexander-Arnold (Liverpool), Van Dijk (Liverpool), Laporte (Manchester City), Robertson (Liverpool)
Mijlocasi: Bernardo Silva (Manchester City), Fernandinho (Manchester City), Pogba (Manchester United)
Atacanti: Mane (Liverpool), Aguero (Manchester City), Sterling (Manchester City).

La finalul acestei saptamani, Asociatia fotbaliştilor profesionisti din Anglia va anunta si numele celui mai bun jucator al stagiunii. Presa engleza considera ca titlul va fi castigat de Van Dijk, fundasul olandez al echipei Liverpool.

Duminica, 12 mai, ultima etapa
In scurt timp, pe data de 12 mai (sau mai devreme, in functie de rezultate) se va trage linie si peste stagiunea in curs de Premier League. Batalia cea mai importanta se duce pentru titlul de campioana, cu Manchester City mare favorita la pariuri, dupa succesul repurtat in restanta cu Manchester United. In acest moment, la Unibet, ”cetatenii” au cota 1.25 pentru apararea titlului cucerit in sezonul anterior, al 5-lea din palmares, in timp ce Liverpool primeste cota 4.00. ”Cormorani” au castigat campionatul de 18 ori, insa cu ultim trofeu cucerit tocmai in anul 1990.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu