FCSB de 25 de carate: Vezi ce sanse au Budescu, Teixeira si Deac sa ajunga sub comanda lui Dica! COTE!

Sub comanda lui Reghecampf, FCSB  a ratat toate tintele stabilite pentru stagiunea abia incheiata. Formatia a ratat titlul si cupele interne, iar aventura in Europa nu a avut consistențp. Mai mult, a doua la finele editiei de Liga 1, FCSB va avea o misiune aproape imposibila in viitoare editie de Liga Campionilor, in drumul catre grupe, bucurestenii urmand a intalni doar echipe de calibru. 

Hotarat sa-si vada din nou echipa campioana, la finele campionatului 2017/2018 si dornic de o noua performanta europeana importanta, care sa atraga si un castig financiar pe masura, Gigi Becali este decis sa bage din nou adanc mana in buzunar, pentru a realiza cele mai tari transferuri interne. Principalele intariri vor veni, ca si in sezonul anterior, de la Astra, primii pe lista latifundiarului fiind Teixeira si Budescu. Inregimentarea celor doi pare o chestiune aproape rezolvata, prin prisma sumei avansate de FCSB, ”imposibil de refuzat”, conform declaratiilor lui Sumudica.

Un al treilea jucator de marca pe care Becali il vrea in tricoul echipei sale este Ciprian Deac. Venirea mijlocasului la FCSB are, insa, o conditie. Deac va accepta oferta vicecampioanei, doar daca CFR nu iese din insolventa. O decizie in cazul clujenilor va fi luata pe data de 26 mai.

 www.pariuri1x2.ro tine cont de toate aceste miscari de trupe ce se pot realiza in vara, in competitia interna. Redactia site-ului a solicitat agentiei Winmasters o cota care sa aiba in vedere chiar varianta de pariere prin care cei 3 nominalizati vor ajunge la FCSB pana pe data de 1 august. Cotatia propusa de agentie, in cadrul celei mai noi promotii de Pariuri la cererea utilizatorilor, este de 25.00. Se poate miza pe varianta in rubrica Pariuri Speciale – Pariuri utilizatori de pe site-ul Winmasters. 

C. Deac, F. Teixeira și C. Budescu să se transfere la FCSB până la 1 August 2017 – Cota 25.00
winmasters ți-a pregătit Bonusul PLUS! 100% până la 300 RON pentru pariuri sportive și 10% bonus pentru Cazino! Intră în universul winmasters cu oferta PLUS!
Dam frau liber castigului! Winmasters iti ofera sansa de a-ti crea PROPRIILE PARIURI!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0