Gyori ETO – Savehof: Gazdele, net superioare valoric

Gyori ETOAstăzi e la ora 18:00, Gyori ETO şi Savehof se vor încleşta într-un duel contând pentru ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Dupa primele 5 partide disputate in grupa C, gazdele ocupa primul loc cu maximum de puncte, in timp ce oaspetii cu 3 puncte adunate, ocupa locul 3.

Va fi un moment de sărbătoare pentru graparea maghiară.  Cu această ocazie Gyori îşi va inaugura noua arenă de 5500 de locuri.

Probleme la Gyor?

Echipa pregatita de spaniolul Ambros Martin a reusit sa castige de 2 ori la rand Liga Campionilor. De altfel, formaţia are 3 ţinte clare:  cupa, campionatul si Liga Campionilor. Din punct de vedere financiar, probabil este cea mai stabila echipa de handbal, avand in spate sponsori potenti financiar.

Ambrus se confrunta cu probleme de lot pentru acest joc. Anita Gorbicz si Katrine Lunde sunt insarcinate si nu vor juca in acest sezon, iar Muller si Orban sunt accidentate. In locul Katerinei a sosit Jelena Grubisic de la Krim Ljubljana, dar dupa parerea mea, inca nu este pregatita sa joace la acest nivel. Tanara Aniko Kovacsics va avea o responsabilitate extrem de mare, deoarece trebuie sa inlocuiasca pe cea mai buna jucatoare al echipei. In ultimele partide s-a descurcat destul de bine si impreuna cu Aguilar o pot inlocui pe Gorbicz. In defensiva Amorim si Anna Sen formeaza un zid solid in fata portarului.

Ultima sansa pentru Savehof

Suedezele au nevoie te toate cele 2 puncte puse in joc, pentru a fi sigur de calificare. Din acest motiv, Savehof poate fi o echipa periculoasa, deoarece isi joaca ultima carte. Totusi, impotriva unei defensive solide precum cea a lui Gyori,  sunt sanse mici sa obtina victoria. Cea mai buna jucatoare al echipei este Ida Oden, dar din pacate singura nu poate decide un meci la acest nivel. In campionat n-are adversar si din acest punct de vedere, echipa nu este obisnuita cu meciurile dificile.

Asistam la o nou surpriza?

In ultimele 3 partide in Liga Campionilor, Savehof a terminat la egalitate. Sunt sanse foarte mici sa continua sirul de egaluri, deoarece diferenta intre cele doua echipe este destul de mare. In tur Gyori ETO s-a impus la o diferenta destul de consistentă (38-21). Unguroaicele vor fi extrem de motivate sa faca un meci mare, incununat cu o victorie, deoarece joaca intr-o arena nouă, in fata a 5 mii de suporteri infocati.

Cotele pentru aceasta partida sunt:

Gyori ETO – 1.02

Egal – 21.00

Savehof – 17.00

Pronostic recomandat de specialistul pe handbal, Csaba Szolt: Gyori ETO – 7.5 goluri @ 1.65

(Csaba Szolt)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu