Halep se pregateste de startul la Indian Wells: Finalista de la Shenzen 2017, posibila adversa a romancei

simona halep

Astazi incepe turneul WTA de la Indian Wells. Dupa ce a ratat competitiile de la Doha si Dubai, Simona Halep revine pe teren la turneul pe care l-a castigat in urma cu doi ani.


Simona Halep revine dupa mai bine de o luna

Simona a fost fortata sa se retraga de la Sankt Petersburg in urma cu ceva mai mult de o luna. Problemele la genunchi nu au lasat-o sa evolueze la capacitate maxima. Din aceasta cauza ea a facut o pauza, timp in care a ratat turneele de la Doha, Dubai, dar si partida Romaniei din Fed Cup, impotriva Belgiei.

Ea a reinceput antrenamentele inaintea acestui turneu si spera ca va reusi o performanta mai buna decat la primele turnee ale anului. Din patru meciuri jucate in 2017, Simona a castigat doar doua. Ea a ramas pe locul patru in clasamentul WTA, dar trebuie sa revina la forma obisnuita pentru a nu pierde teren in viitorul apropiat.


Daca iti faci chiar acum cont la Sportingbet poti paria complet gratuit din bonusul de 200 RON pe care il primesti! Astfel, indiferent daca pariul tau este sau nu castigator, nu vei avea absolut nici macar o emotie, deoarece nu vei pierde nici macar un leu din buzunarul tau!

Simona Halep nu joaca in primul tur

Din postura de cap de serie numarul patru, Simona Halep este calificata direct in al doilea tur al turneului. Acolo ea va intalni castigatoarea meciului Alison Riske – Donna Vekic. Partida acestora se va juca joi seara. Reprezentanta gazdelor este favorita la accederea in turul urmator. Succesul lui Riske are cota 1.36 la Sportingbet, Daca victoria lui Vekic primeste cotatia 3.10, Riske are doar o cota de 1.36 la victorie. Americanca a jucat in ianuarie finala la Shenzen, pentru ca Australian Open sa ajunga pana in turul 3, unde a fost invinsa de Sorana Carstea.

Posibile adversare viitoare

In cazul in care Halep reuseste sa faca un turneu bun, parcursul ei pe tabloul turneului ar putea sa ii aduca in cale cateva adversare foarte bune inca dinaintea fazelor finale ale turneului. In 16-imi ea ar putea juca impotriva Kristinei Mladenovic sau a lui Eugenie Bouchard. In optimi ar putea sa o intalneasca pe Samantha Stosur. In sferturi ar putea sa dea de Madison Keys, Caroline Wozniaki sau chiar de Patricia Tig.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu