Israel si Suedia, primele adversare ale nationalei Romaniei in 2018: Ai AICI lotul „tricolorilor” si cotele celor doua intalniri!

Romania da startul pregatirilor pentru Liga Natiunilor, cea mai nou intrecere intrata in calendarul UEFA. In primele doua partide ale anului 2018, ”tricolorii” vor da piept cu nationalele Israelului si Suediei. Testul cu reprezentativa israeliana este programat sambata, incepand cu ora 20:00, la Netanya, in timp ce contra suedezilor, Stanciu & co. vor evolua marți, de la ora 21:30, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. 


Lotul Romaniei pentru duelurile cu Israel si Suedia

Portari: Tatarusanu, Lung Jr, Nita, Lobont;

Fundasi: Benzar, Manea, Moti, Sapunaru, Grigore, Tosca, Nedelcearu, Bancu;

Mijlocasi: Pintilii, Marin, Cicaldau, Stanciu, Chipciu, Rotariu, Anton, Grozav, Man, Deac, Mitrita, Budescu;

Atacanti: Keseru, Tucudean.

Principalele surprize din lotul Romaniei sunt reprezentate de convocarea jucatorilor Craiovei, Alexandru Mitrita si Nicusor Bancu. Alaturi de acestia, Cosmin Contra a decis sa-i aduca in anturajul selectioantei „mari” si pe Nedelcearu, Cicaldau, Man si Manea, cu totii convocati inital la selectionata U21.



Cotele celor doua amicale ne sunt propuse de Casa Pariurilor »» 


Subliniem faptul ca echipa noastra a selectat cotele de la Casa Pariurilor, cel mai nou partener al site-ului pariuri1x2.ro. Daca pariati biletul la Casa Pariurilor, veti putea, spre exemplu, sa depuneti banii pe site prin ce metoda doriti (VISA, Skrill, Paysafe) si ii puteti retrage direct din agentie!



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu