Ne asteapta un week-end de foc! Care sunt cele mai importante partide ale sfarsitului de saptamana in Europa

Dupa o pauza competitionala prilejuita de catre meciurile echipelor nationale, week-endul ce urmeaza ne va aduce in fata o serie de jocuri de cinci stele, ce vor capta fara indoiala atentia suporterilor fotbalului.


Merseyside Derby

Aflat la episodul cu numarul 228, derby-ul orasului Liverpool se anunta a fi mai incins ca niciodata. “Cormoranii” se afla intr-o oarecare crestere de forma sub comanda neamtului Jurgen Klopp, in timp ce, cu senzationalul atacant belgian Romelu Lukaku la inaintare, Everton ar putea sa urce in premiera in acest sezon pe pozitia a sasea in Premier League.

S 14:30 Liverpool – Everton : Cote – 1.65  4.10  5.10


Revierderby

Supranumit si “derby-ul Ruhr-ului”, gratie pozitiei geografice a celor doua formatii, Schalke si Dortmund promit un meci pe cinste sambata dupa-amiaza, in Bundesliga. Cu toate ca in tur, pe “Signal Iduna Park”, am avut parte de un surprinzator 0-0, cele doua grupari se afla in revenire de forma, astfel ca spectacolul si golurile numeroase nu pot lipsi din cadrul acestei intalniri.

S 16:30 Schalke – Dortmund : Cote – 3.75  3.45  2.02


O Classico

Cu toate ca au mai ramas opt etape pana la finalul stagiunii in Portugalia, etapa ce urmeaza poate influenta, in mod decisiv, topul ierarhiei. Benfica – Porto este duelul ce va capta toata atentia in week-end, cele doua grupari fiind despartite momentan de doar un singur punct. Chiar si asa, in cazul unei eventuale remize sambata seara pe „Estadio da Luz”, titlul de campioana se va juca pana in ultima runda.

S 22:30 Benfica – Porto : Cote – 2.48  3.20  2.85


Spectacol in Premier League

Liverpool – Everton nu este singurul meci de foc pe care etapa cu numarul 30 din Premier League il va oferi spectatorilor in acest week-end. Pe “Emirates”, Arsenal va primi vizita lui Manchester City, intr-un meci ce ar putea cantari enorm in decizia pastrarii lui Arsene Wenger pe banca “tunarilor”. Inregistrand nu mai putin de patru infrangeri in ultimele cinci jocuri de campionat, londonezii au nevoie de victorie ca de aer, altminteri ar putea sfarsi aceasta runda chiar pe pozitia a saptea.

D 18:00 Arsenal – Man. City : Cote – 3.10  3.55  2.30


Se decide titlul

Desi ne aflam cu nu mai putin de sapte etape inaintea finalul sezonului regulat in Olanda, putem spune ca acest meci se va juca cu titlul pe masa. Ajax va primi vizita liderului Feyenoord, intr-un duel ce poate minimiza distanta dintre cele doua grupari la doar trei puncte. Presiunea uriasa este pe umerii gazdelor, intrucat, chiar si in cazul unei remize, e greu de crezut ca cei de la Feyenoord mai pot rata titlul in Eredivisie.

D 15:30 Ajax – Feyenoord : Cote – 1.98  3.50  3.75


“Unicul Derby”

Saptamana aceasta se va incheia cu cel mai asteptat duel din cadrul Ligii 1. Indiferent de numele asociat, Steaua sau FCSB, dinamovistii se vor mobiliza la maximum pentru a se asigura ca vor inregistra cel de-al 11-lea duel consecutiv fara infrangere in fata marii rivale. Despartite de doar patru puncte in clasamentul play-off-ului, cele doua grupari promit un joc echilibrat, care i-ar scoate insa definitiv pe “caini” din lupta pentru titlu in cazul unei eventuale infrangeri duminica seara.

D 20:30 FCSB – Dinamo : Cote – 2.12  3.15  3.55


Detonarea titlului in Italia

Cu noua etape inainte de finalul stagiunii in Serie A, cei de la Napoli le-ar putea incurca planurile “bianconerilor”. Juventus se afla la opt puncte distanta fata de AS Roma in fruntea ierarhiei, iar un eventual esec al “Batranei Doamne” pe “San Paolo”, cumulat cu un succes facil al capitolinilor in fata lui Empoli ar aprinde serios lupta la titlu in Serie A. Calculele vor deveni cu atat mai interesante cu cat, peste cateva etape, Roma va primi vizita lui Juve pe “Olimpico”, astfel ca putem spune, in limitele afirmatiei, ca rezultatul final de la Napoli – Juventus va influenta mult lupta la titlu in Italia.

D 21:45 Napoli – Juventus : Cote – 2.55  3.20  2.85


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu