Pariuri fotbal » FCSB, misiune imposibilă spre grupele Europa League!

jose mourinho

FCSB, formație care pleacă la startul noului sezon competițional al Ligii 1 care va avea loc pe 22 august cu cea de-a treia șansă la câștigarea campionatului, având la pariuri o cotă de 4.00 pentru a obține titlul mult visat de suporteri, ar putea avea parte de un meci de lux în fazele superioare ale Europa League. Printre posibilii adversari ai „roș-albaștrilor” se numără Tottenham, Wolfsburg sau Galatasaray.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Sorții de ieri de la Nyon au fost generoși cu „roș-albaștrii” care vor avea de îndeplinit o simplă formalitate în duelul de pe 27 august de pe „Național Arena” cu armenii de la FC Shirak, o grupare care a terminat pe locul 4 întrecerea internă.

FCSB- FC Shirak
Cote Betano: 1.25 6.45 9.75

În cazul în care nu vor produce o surpriză neplăcută și se vor califica, elevii lui Toni Petrea nu vor avea de înfruntat adversari dificili în tururile 2 și 3. Cele mai cunsocute nume pe care bucureștenii i-ar putea întâlni în turul II al Europa League sunt ȚSKA Sofia, IFK Goteborg și Aris Salonic, iar în turul III, Aberdeen, Lech Poznan, Alanyaspor, Charleroi sau Servette. Or experiența europeană pe care „roș-albaștrii” o au îi recomandă cu prima șansă la calificare indiferent de numele adversarului enumerat mai sus.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru FCSB greul va începe în play-off-ul Europa League unde câștigătoarea Cupei României nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorți și ar putea întâlni adversari de calibru ca Tottenham, Sporting, PAOK Salonic, Copenhaga, Wolfsburg sau Galatasaray.

Vă reamintim că din cauza restricțiilor existene, UEFA a decis ca aceste partide să se disăute într-o singură manșă, formația organizatoare fiind desemnată prin tragere la sorți.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 1


Lasa un comentariu