Romania – Insulele Feroe» „Tricolorii” cauta primele puncte in grupa in fata unui adversar mediocru la Cluj – Napoca!

Marti, de la ora 21:45, Romania va primi vizita reprezentativei Insulelor Feroe, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a preliminariilor Campionatului European. Partida va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu”, din Cluj-Napoca.


Am suferit la Stockholm, ne consolam cu Feroe

Dupa prestatia nu foarte convingatoare din Suedia, exista deja multe voci care sustin faptul ca nationala Romaniei si-a compromis sansele la locul doi in grupa, si nu neaparat din pricina acestui esec. Pur si simplu, „tricolorii” nu arata ca o echipa suficient de puternica incat sa le ia fata ambelor selectionate scandinave din grupa, Suedia si Norvegia, pentru a merge la EURO. Din fericire, putem drege aceasta situatie printr-o evolutie buna si un rezultat convingator marti seara, la Cluj-Napoca, impotriva Insulelor Feroe.

Daca nici inaintea preliminariilor nu erau un adversar de speriat, Insulele Feroe nu au aratat nimic nici vineri seara, in fata outsiderei grupei, Malta, pierzand cu scorul de 2-1 chiar si avand un om in plus vreme de 30 de minute. Asadar, la momentul de fata, in mod normal si cat se poate de firesc, nu ar trebui sa ne facem griji in privinta unui eventual scenariu-surpriza negativ marti, contra feroezilor, intrucat acestia nu impresioneaza cu absolut nimic.


Intalniri directe

Doua confruntari directe au avut loc intre cele doua reprezentative in trecutul apropiat, iar cand mentionam trecutul apropiat, ne referim la 2015. Insulele Feroe ne-a fost adversara si in campania trecuta de calificari, pentru EURO 2016,  si nu am avut probleme in a-i invinge. In tur, in martie 2015, Romania s-a impus acasa cu 1-0, urmand ca peste jumatate de an s-o faca mult mai confortabil la Torshavn, scor 3-0.

Marti, 21:45: Romania – Insulele Feroe
Cote Unibet: 1.22  6.00  17.00La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Clasamentul in grupa Romaniei dupa prima etapa:

Poti vedea AICI rezultatele din preliminarii pe platforma noastra LIVESCORE

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu