Am scăpat de Mbappe »» Cel mai scump fotbalist al lumii nu va merge la Europeanul de tineret!

Starul mondial Kylian Mbappe, care a devenit recent cel mai valoros fotbalist din lume, fiind cotat de site-urile de specialitate la 200 milioane de euro nu va face parte din lotul naționalei de tienret a Franței pentru Campionatul European Under 21 care va avea loc luna viitoare în Italia și San Marino, competiție la care va participa și România, „tricolorii mici” fiind de altfel în grupă cu reprezentativa „Cocoșului Galic”.

Absente importante la francezi!
Selecționerul Franței U21, Sylvain Ripoll, a anunțat lotul de 23 de jucători pentru EURO 2019, iar pe această listă nu se află nici Mbappe dar nici căpitanul din preliminariile CE, Abdou Diallo, component al formației Borussia Dortmund, acesta ratând turneul final din cauza unei probleme medicale grave, având nevoie de o intervenție chirurgicală care îl va ține departe de gazon o lună de zile.
De asemenea, din echipa Franței vor lipsi alte nume grele, precum Lucas Hernandez, Benjamin Pavard, Tanguy Ndombele, Ousmane Dembele, și Kingsley Coman, toți deveniți deja jucători de bază la prima reprezentativă a „Cocoșului Galic”.
Chiar și așa, „tricolorii mici” nu pot răsufla ușurați la ora disputei cu Franța având în vedere că în lotul lui Sylvain Ripoll se numără fotbaliști de calibru ca Aouar (Lyon), Guendouzi (Arsenal),  Upamecano (Leipzig), Tousart (Lyon) și Dembele (Lyon).

Alături de Anglia, cealaltă adversară a României la Europeanul de luna viitoare, Franța este favorită la câștigarea turneului final, ambele având la pariuri o cotă de 5.50 pentru a câștiga trofeul!

Lotul definitiv al Franței U21 pentru CE de tineret:
Portari
: Paul Bernardoni (Nîmes), Gautier Larsonneur (Brest), Maxence Prevot (Strasbourg)
Fundaşi: Kelvin Adou (Toulouse), Fode Ballo-Toure (AS Monaco), Anthony Caci (Strasbourg), Colin Dagba (PSG), Ibrahima Konate (Leipzig), Moussa Niakhate (Mainz), Malang Sarr (Nice), Dayot Upamecano (Leipzig)
Mijlocaşi: Houssem Aouar (Lyon), Romain Dell Castillo (Rennes), Matteo Gunedouzi (Arsenal), Olivier Ntcham (Celtic Glasgow), Jeff Reine-Adelaide (Angers), Ibrahima Sissoko (Angers), Lucas Tousart (Lyon)
Atacanţi: Jonathan Bamba (Lille), Moussa Dembele (Lyon), Jonathan Ikone (Lille), Jean-Philippe Mateta (Mainz), Martin Terrier (Lyon).

Grupa C               
ROMÂNIA
Franța
Anglia
Croația

Program Grupa C
18 iunie 2019: România– Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
1 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu