Super 12 » AICI, lista celor mai tari meciuri alaturi de pronosticurile alese de Vlad, Lucian, Costin si Tudor in drumul spre obtinerea celor 10 000 lei gratis!!

super 12 cosmin cernat
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Super 12 este un joc in care trebuie sa ghicesti corect rezultatele (1, x, 2) a 12 meciuri grupate in etape diferite. Participarea este complet gratuita si cei care intuiesc rezultatul final al celor 12 partide alese pot castiga cei 10 000 RON pusi la bataie!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cum pot participa la Super 12?
  1. Trebuie sa ai un cont in aplicatia Super12 sau pe Pariuri1x2 (daca nu ai, CLICK AICI!);
  2. Trebuie sa ai contul validat;
  3. Trebuie sa adaugi predictiile la etapa in curs.
  4. Daca ai pronosticat corect cele 12 meciuri, vei fi printre castigatori!

🔥 Instalează aplicația SUPER12, adaugă predicțiile tale și poți câștiga 10.000 RON 💲 pe săptămână! Gratuit, fără taxe, fără depuneri ❗️ »» CLICK AICI!

Selectia meciurilor

In fiecare runda din Super12 sunt selectate 12 partide de fotbal, pentru care participantii trebuie sa bifeze cate o varianta 1, x sau 2. In alegerea meciurilor, intaietate au confruntarile cu miza de pe mapamond, indiferent daca vorbim de meciuri oficiale, amicale sau partide internationale! Scopul nostru este acela de a selecta disputele cele mai asteptate din weekend! Inscrierile pentru fiecare etapa din Super12 se incheie cu 30 de minute inainte de startul primului eveniment. Validarea rezultatelor se face in termen de cel mult 24 de ore dupa fluierul final al ultimei partide incluse in competitie.


300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu