Suporterii echipei Hamburg au invadat terenul pentru a sărbători promovarea în Bundesliga..dar de fapt nu au obținut-o! (video)

Drama în Bundesliga 2! Fanii lui Hamburg au invadat terenul pentru a sărbători promovarea, dar Heidenheim a marcat de două ori în prelungirile partidei de la Regensburg și a terminat pe locul secund. Astfel, Hamburg a ratat promovarea directă în Bundesliga și va juca la baraj cu Stuttgart. De partea cealaltă, Heidenheim va evolua pentru prima dată în istorie în prima ligă.

Drama cu repetiție în Germania!

Sămbătă, Dortmund avea nevoie de o victorie cu Mainz pentru a câștiga titlul în Bundesliga. Totul a fost perfect pentru fanii BVB-ului până când tabela de pe Signal Iduna Park arăta Dortmund 0-2 Mainz. Până la final, a fost 2-2, dar nu a fost destul pentru formația condusă de Edin Terzic pentru că Bayern s-a impus la Koln și a câștigat din nou titlul în Germania.

Drama în fotbalul german a continuat și duminică, în Zweite Bundesliga. Înaintea ultimei etape, Darmstadt era deja sigură de locul său în sezonul viitor de Bundesliga, iar Heidenheim ocupa poziția secundă, având un punct peste Hamburg. Heidenheim s-a văzut condusă cu 2-0 la Regensburg, iar în prelungirile partidei, tabela arăta 2-1. La Sandhausen Hamburg s-a impus cu 1-0, iar fanii grupării antrenate de Tim Walter au declanșat sărbătoarea și au invadat gazonul de pe Hardtwaldstadion. Bucuria lor nu a durat mult pentru că Heidenheim a marcat de două ori în minutele 90+3 și 90+9 și va juca pentru prima dată în Bundesliga.

credit: https://www.youtube.com/@Soccer-Frenzy

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Hamburg este la al 5-lea sezon consecutiv în liga secundă și va juca cu Stuttgart pentru ultima poziție din sezonul viitor de Bundesliga. Șvabii au încheiat pe 16 în prima divizie din Germania după ce în ultima etapă au remizat pe teren propriu cu Hoffenheim, scor 1-1. Dacă s-ar fi impus, Stuttgart ar fi încheiat pe poziția a 15-a, iar la baraj acum ar fi fost Augsburg.

Stuutgart este cotată la Betano cu 1.60 să câștige barajul, în timp ce Hamburg are cotă 2.35 să revină în Bundesliga.

Crezi că va fi un meci spectaculoas? 1.75 este cota pentru un meci cu minim trei schimbări ale tabelei de marcaj, în timp ce pariul „ambele înscriu” este cotat cu 1.70

Pariază acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

 


credit: dailystar.co.uk, marca.com, thesun.co.uk

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu