Echipa Pariuri1x2.ro analizeaza zeci de intalniri din diverse sporturi si in acest weekend »» Gasesti aici toate avancronicile si pronosticurile!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

In zilele urmatoare, in prim plan va sta fotbalul, acolo unde vom acoperi integral sau aproape integral in avancronici rundele din campionatele puternice – La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 sau Bundesliga. Nu vor lipsi ponturile din Olanda, Belgia, Elvetia, Portugalia, Scotia sau din alte intreceri de rang secundar in Europa, dar nici pronosticurile din alte sporturi. Avem mult tenis, baseball, hochei, baschet si tot ce mai poate fi analizat! Totul pentru ca voi sa castigati la pariuri! Bafta, prieteni!


Pariuri1x2 iti prezinta »»
Ponturi si avancronici din campionatele importante
ROMANIA – LIGA 1
VIDEO: Etapa a 24-a din Liga 1, analizata in emisiunea “Un Pont pe Zi” »» Aici, avancronici si pronosticuri pentru toate meciurile!
SPANIA – LA LIGA
Dupa meciuri in Champions League, Real si Barca se reintorc in La Liga! Vezi cotele si avancronicile partidelor rundei 23!


FRANTA – LIGUE 1
Aici gasiti analizele si ponturile pentru etapa a 26-a din Ligue 1! Toate partidele pot fi urmarite GRATUIT pe net!
ITALIA – SERIE A
Toate avancronicile, ponturile si informatiile necesare pentru runda cu numarul 25 din Serie A! Toate partidele se vad GRATUIT pe NET


GERMANIA – BUNDESLIGA
Bundesliga – Etapa 21 | Toate avancronicile si ponturile sunt aici!

Citeste si:

Ponturi din alte campionate:

Vineri:

Sambata:

Duminica:


Citeste si:

Ponturi din alte sporturi:

VINERI:

SAMBATA:

DUMINICA:


Cele mai tari ponturi sunt in Campionatul Pariorilor! Premiile totale oferite in concurs au ajuns la aproape jumatate de miliard de lei!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu