Este Jurgen Klopp alegerea perfecta pentru Liverpool?

 Bucuria cu care au intampinat fanii lui Liverpool demisia lui Rodgers, ar putea fi umbrita de refuzul lui Jurgen Klopp de a antrena pe Anfield.

Tehnicianul german, in varsta de 48 de ani, este unul dintre cei mai bine cotati antrenori la ora actuala. A castigat doua titluri cu Borussia Dortmund in Germania si a dus echipa in finala Uefa Champions League din 2013.

sursa foto: bbc.com

De ce ezita sa ofere un raspuns?

Stefan Effenberg, un bun prieten al lui Klopp, a declarat : “La Liverpool este o atmosfera incredibila. La fel ca cea de la Dortmund. Fanii incurajeaza orice ar fi clubul si asta este pe placul lui Jurgen”.

Gary Gordon, antrenorul de la academia lui Dortmund, a spus si el: “Inainte de a semna, vrea sa fie sigur ca lumea il sprijina. Vrea sa stie cat de mult se bazeaza Liverpool pe academie si ce psihologie are”.

Este Jurgen Klopp solutia perfecta pentru a redresa clubul?

Acelasi Gary Gordon, a declarat: “Cu o echipa in spatele lui, sunt sigur ca este capabil sa readuca clubul pe linia de plutire, in foarte scurt timp, cel putin sa-l stabilizeze, iar jucatorii sa ofere un joc placut. Este un antrenor care stie sa motiveze jucatorii foarte bine, le deschide ochii si ii duce la un nivel superior”.

Face fata presiunii?

Se stie foarte bine sustinerea de care a avut parte la Dortmund, de faptul ca totul se invartea in jurul antrenorului. De la academie, pana la conducere. Cea mai buna dovada a fost perioada sezonului trecut, cand Borussia ocupa un loc de retrogradare dupa prima jumatate de campionatului si Klopp  a reusit sa redreseze situatia, ducand echipa pana pe locul 6, loc de cupa europeana.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu