Elias Theodorou vs Cezar Ferreira

Publicat de: CezarConstantinLeave a Comment
0 0
Data Eveniment : 20.02.17 05:00 AM
Sport : MMA
Tara : Canada
Pronostic : Elias Theodorou
Cota : 2.00
Miza : 7
Bookmaker : 888sport
Castiguri : 14.00
Vezi Statistici CezarConstantin
Vezi Ponturi CezarConstantin

Elias Theodorou este un luptător din noul val, care nu are la bază BJJ, lupte, kick – boxing sau altă disciplină, ci s-a antrenat de la început în MMA, fapt specific Canadei, fiind asemănător lui Rory MacDonald. Pe Theodorou l-am urmărit chiar din timpul emisunii The Ultimate Fighter Nations: Canada vs. Australia, unde a câștigat la categoria sa. Este un luptător serios, cu simț tactic, condiție fizică remarcabilă însă puțin spectaculos.

Pe de cealaltă parte Cezar Ferreira, poreclit ”Mutantul” a fost o mare speranță a categoriei mijlocii. Un luptător cu un bagaj tehnic complex, cu un stil spectaculos a atras atenția din adolescență lui Victor Belfort, care l-a luat sub protecția sa. Punctul slab al lui Cezar Ferreira este neatenția, care l-a costat câteva înfrângeri prin KO, deși controla meciurile într-o manieră spectaculoasă. Cu toate acestea are un șir de 3 victori, fapt ce indică o maturizare tactică.

Cu toate acestea merg pe victorie Theodorou, cred că acesta va adopta un repertoriu tehncio-tactic care îl va împiedica pe Ferreira să-și etaleze calitățile, păstrând lupta în picioare și la distanță, căutând o breșa sau așteptând ca timpul să lucreze în favoarea sa căci Ferreira are tendința să obosească mai repede.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Ponturi similare


Data Bookmaker Eveniment Pronostic Miza Cota Status Profit Publicat Edit
20.02.17 06:00 AM 888sport Travis Browne vs Derrick Lewis Derrick Lewis 8 1.90 Castigat 7.2 Y

Lasa un comentariu