Devino tipster Pariuri1x2

Devino tipster si participa la “Campionatul Pariorilor”

Cea mai tare competitie pentru pariorii din Romania are loc pe Pariuri1x2.ro si inscrierile sunt deschise pentru toata lumea.

Construit sub forma unui campionat de fotbal, Campionatul Pariorilor ii rasplateste cu premii spectaculoase pe cei care prin analize si predictii efciente reusesc sa fie in top la finalul fiecarei etape.

Campionatul Pariorilor este compus din “Campionat Seniori” si “Campionat Juniori” care isi desemneaza castigatorii in fiecare etapa, adica la fiecare final de luna.

IMPORTANT! Citeste regulamentul complet “Campionatul Pariorilor” inainte de a te inscrie.

Inscrierea se face de pe pagina ta de profil, aici: Profilul tau

Campionat Seniori

10
locuri

Ultimii
2
retrogradeaza

Primii
10
se premiaza

Campionat Juniori

9999
locuri nelimitate

Primii
2
promoveaza

Primii
5
se premiaza

Cum participi?

  1. Deschide un cont pe Pariuri1x2.ro
  2. Dupa ce activezi contul, logheaza-te si acceseaza pagina profilului tau, sectiunea Conturi Online unde trebuie sa iti completezi corect numele de utilizator la fiecare casa de pariuri.
  3. In sectiunea Tipster – Campionat Pariori, dupa ce ai citit, inteles si acceptat Regulamentul, selecteaza optiunea Azi Devin Tipster pentru a te inscrie in campionat
  4. Vei fi inscris automat in Campionatul Juniorilor si poti incepe sa postezi ponturi in cadrul concursului.

Important!

  • Respectarea pasilor alaturati va face intreg procesul de aplicare mult mai usor
  • Majoritatea premiilor vor fi platite in conturile deschise la casele de pariuri partenere/sponsori. De aceea este important sa ai completate acele date.
  • Conform regulamentului, daca ai contul deschis prin linkurile Pariuri1x2 vei primi premiul complet, insa vei primi doar o parte din el daca ai contul deschis printr-un alt afiliat.
  • Daca nu ai cont deschis la una dintre casele de pariuri partenere, atunci deschide-ti toate conturile prin Pariuri1x2. Astfel primesti cele mai bune bonusuri si ne ajuti sa iti aducem cele mai bune promotii si concursuri.
  • Adauga un pont in fiecare zi si ai sansa sa primesti un BONUS zilnic