Travis Browne vs Derrick Lewis

Publicat de: CezarConstantinLeave a Comment
0 0
Data Eveniment : 20.02.17 06:00 AM
Sport : MMA
Tara : Canada
Pronostic : Derrick Lewis
Cota : 1.90
Miza : 8
Bookmaker : 888sport
Castiguri : 15.20
Vezi Statistici CezarConstantin
Vezi Ponturi CezarConstantin

Îl văd ca un meci în oglindă Rousey vs Nunes. Travis Browne părea la un moment dat capabil să ajungă în primii trei la categoria grea, însă atunci se antrena cu Greg Jackson. După ce a părăsit echipa din Albuquerque pentru cea din Glendale cariera lui a început să intre în impas. Antrenorul actual, Edmond Tarverdyan este considerat un escroc și principal responsabil pentru umilitoarea demolare a mitului Ronda Rousey. Derrick Lewis este pe un val de încredere are 5 victorii consecutive în fața unor adversari poate mai tehnici și mai bine cotați, însă a demonstrat că are un putere de KO redutabilă, și în ciuda fizicului stă bine și la capitolul anduranță.

Chiar dacă Browne va încercă să stea la distanță, Lewis va presa constant, iar dacă se ajunge la schimburi, Lewis are o superioritate tehnică clară la loviturile de braț. În ciuda alonjei Browne a fost distrus anterior de Velasquez care este mai puțin robust decât Lewis.

Chiar dacă în MMA orice este posibil, cred că datorită insconstanței lui Browne cumulată cu tehnica și forța superioară în materie de box a lui Lewis,cel din urmă se va impune.

Deși m-aș putea hazarda la previziune: victorie Lewis prin KO în repriza a doua, merg pe calea simplă, victorie Lewis.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Ponturi similare


Data Bookmaker Eveniment Pronostic Miza Cota Status Profit Publicat Edit
20.02.17 05:00 AM 888sport Elias Theodorou vs Cezar Ferreira Elias Theodorou 7 2.00 Castigat 7 Y

Lasa un comentariu