Mozzartbet

9 scor casa pariuri | Locul 4 din 16 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

Mozzartbet

Mozzartbet este detinuta de Mozzartbet Malta Limited, avand numarul de inregistrare C 83980. Licenta detinuta: nr. L1203414W001173.

Meniul este extrem de simplu, toata oferta pentru pariuri sportive putand fi accesata din coloana situata in partea stanga a site-ului. Dupa ce va alegeti competita pe care doriti sa pariati, meciurile si cotele vor fi disponibile pe coloana centrala. Selectati meciul dorit pentru a vedea toate cotele. Biletul format din cotele alese de dumneavoastra va aparea pe coloana din dreapta, acolo de unde puteti selecta miza sau tipul biletului: simplu sau sistem.

Hat-Trik Bonus: pana la 1750 RON!

Clientii noi pot primi pana la 1750 RON bonus la Mozzarbet in urma primelor trei depuneri, dupa cum urmeaza:

 • 50% bonus la prima depunere;
 • 100% bonus la a doua depunere;
 • 200% bonus la treia depunere.

Pentru a fi eligibil pentru acest bonus, valoarea minima a depunerii pe care trebuie sa o faci este de 50 RON (inclusiv taxa 2%). Valoarea maxima a bonusului este diferentiata dupa cum urmeaza:

 • 250 RON bonus maxim pentru prima depunere;
 • 500 RON bonus maxim pentru a doua depunere;
 • 1000 RON bonus maxim pentru a treia depunere.

Bonusul va fi activat in contul jucatorului imediat dupa depunere. Pentru ca acesta sa fie activat, jucatorul trebuie sa parieze (ruleze) valoarea totala a bonusului de 5 ori intr-un termen de 50 zile de la acordarea bonusului. Se iau in conisderare:

 1. Pentru pariurile sporive pre-match: doar biletele cu minim 4 selecții și o cotă de minim 1.35;
 2. Pentru pariurile live: doar pariurile sportive live cu cel puțin 2 selecții și o cotă de minim 1.20;
 3. Mozzart Lucky Super 6: doar biletele standard 6/6, nu si biletele sistem;
 4. Jocurile de loterie: doar pariurile cu minim 3 numere pe bilet, care nu sunt sistem si care sunt inregistrate numai la jocurile Italia 10e, Hungary Putto, Polonia Keno, Spania Express si Cehia Kino;
 5. Jocuri virtuale (Bet Radar): doar biletele cu minim 2 selectii.

Cum depun banii la Mozzarbet?

 1. Card de credit – SafeCharge – depunere minima 20 RON;
 2. Okto Cash – depunere minima 10 RON;
 3. Numerar in agentiile Mozzart (alimentarea contului se face la orice casierie Mozzartbet prin prezentarea actului de identitate);
 4. Neteller – suma minima 45 RON;
 5. Toppay – numerar in locatiile partenere (lista punctelor de lucru este afisata la rubrica „DEPOZIT – contul meu”. Foloseste QR code pentru a face depuneri cash. Scanează codul in oricare din locatiile Toppay sau Inmedio – suma minima 20 RON;
 6. Skrill – depunere minima 45 RON

Cum retrag banii din contul Mozzarbet?

La Mozzartbet ai la fel ca la depunere o gama vasta de metode de retragere. Acestea sunt urmatoarele:

 • prin card de credit – metoda Safe Charge: retragere minima 100 RON (Retragerile prin intermediul procesatorului Safe Charge vor fi efectuate doar catre cardurile bancare de pe care anterior s-au facut incarcari ale contului de joc prin intermediul aceluiasi procesator de plati. O noua retragere prin Safe Charge poate fi efectuata doar dupa ce retragerea anterioara a fost finalizata;
 • prin platforma Skrill: retragere minima 100 RON;
 • numerar in agentiile Mozzart: retragere minima 1 RON; dupa ce ati selectat suma de retragere dorita si ati apasat butonul “ Retragere” vi se va genera un cod de retragere format din 13 cifre care este valabil numai in agentia unde ati selectat retragerea.Cu acest cod trebuie sa va deplasati in termen de 48 de ore la agentia selectata pentru a putea retrage suma rezervata.
Rating: 7 out of 10 with 19 ratings
Informatii retrageri
72h 72h 12-72h cateva ore
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 217 membri Pariuri1x2 joaca la Mozzartbet

Adauga parere Mozzartbet

Pe aceasta pagina gasiti pareri, impresii si recenzii ale pariorilor despre Mozzartbet . Tu ce parere ai despre Mozzartbet? Voteaza mai jos si spune-ne ce experienta ai avut cu aceasta casa de pariuri pentru a ajuta si alti pariori.

Pentru a adauga o parere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Nu au fost adaugate pareri