Astra – Genk: 2-2! Calificarea se decide peste o saptamana!

Astra - Genk

Astra a remizat in mod dramatic. Returul se joaca la Genk peste o saptamana. Vezi cotele partidei de saptamana viitoare si sansele la calificare.


Astra – Genk 2-2

Genk a reusit sa dechida scorul in partida de la Giurgiu. Timothy Castagne a fost cel care a trimis mingea in poarta in minutul 25. Constantin Budescu a reusit egalarea pentru Astra, cu doua minute inainte de pauza. Filipe Teixeira s-a descurcat excelent cu o minge primita in afara careului si i-a pasat lui Budescu. Acesta a finalizat cu un sut senzational la coltul scurt si echipele intrau la vestiare cu scorul egal.

Tot Genk avea sa marcheze prima si in a doua parte. Dupa o combinatie frumoasa a oaspetilor, mingea a fost asezata perfect pentru un sut al lui Leandro Trossard. Acesta nu i-a dat nici o sansa lui Silviu Lung Jr, care nu a avut timp sa reactioneze la executia precisa a adversarului. Astra a reusit sa profite de una dintre ocaziile create in a doua repriza abia pe final. In minutul 90, Daniel Florea a reusit sa depaseasca doi adversari ce incercau sa il blocheze. Romanul si-a creat spatiul si a trimis o centrare buna. Takayuki Seto a lovit cu capul si a egalat, pastrand sanse bune de calificare pentru Astra.

Astra are nevoie de o victorie in retur sau o remiza cu mai multe goluri decat in partida de saptamana aceasta. Un nou 2-2 ar trimite partida in prelungiri.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Cota 6.75 pentru victoria Astrei in meciul retur!

Partida retur se va disputa joia viitoare, pe 23 februarie, de la ora 22:05. 888sport o vede pe Genk ca mare favorita, cu o cota de 1.55 la victorie. Remiza are o cota destul de mare, 3.85. Victoria echipei romane are cota 6.75.

Cota mare la victoria Astrei este justificata. Genk este o echipa excelenta pe teren propriu. In grupele Europa League, Genk a castigat fiecare partida jucata acasa. Sassuolo, Athletic Bilbao si Rapid Viena au fost invinse pe Cristal Arena. Mai mult, echipa gazda nu a primit nici un gol in acele partide, marcand de cinci ori.

Astra nu este totusi o echipa care nu se descurca in deplasari. Giurgiuvenii s-au intors cu sase puncte dupa partidele cu Plzen si Austria Viena. Mai mult, calificarea in grupele Europa League a fost obtinuta tot in deplasare, pe terenul lui West Ham. Fara indoiala Budescu si compania i-au surprins pentru a doua oara la rand pe englezi. Astra ar putea reveni din Belgia cu un nou rezultat mare.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu